reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Obrazek i te serduszka sama zrobiłam. To jest kącik w naszej sypialni, my tymczasem mieszkamy u rodziców, gdzie mamy 2 pokoje, planujemy zostać tu do końca wakacji, a później przeprowadzka do nowego mieszkania na Górczynie w GW, gdzie Franuś ma swój pokój.

A takie kosze to fajna sprawa, w większym domu zawsze można dzidziola ze sobą zabrać i pewnie takie maleństwo bezpieczniej się w nim czuje niż w ogromnym łóżeczku.

Ostatnia edycja:
Kasileum a powiedz w Pintalu już zamawiałaś jedzonko na chrzest? ja muszę zadzwonić i ustalić, mam pytanie czy wiesz czy tam do posiłków głównych są ziemniaki/frytki itp. czy osobno wszystko trzeba kupować?

Aga przy ustalaniu menu (wystarczy na dwa tygodnie przed imprezą), zamawiasz albo frytki albo ziemniaczki, albo i to i to (np. dla dzieci frytki), ale musisz byc tam osobiście przy ustalaniu menu i umówić się z menagerem. Jak coś to mam nr do tej kobitki.

RATUNKU!!! Kochane dajcie mi jakiś sensowny nr do poradni bioderkowej (może być prywatnie), bo przecież nigdzie nie ma terminów do października!!!!

Aaaa... wczoraj byłyśmy na szczepieniu no i Ala za mało waży (tzn. za mało przybiera, przez cały miesiąc przybrała tylko 200g), na dziś jej waga to 3450.
Dostałyśmy przykaz dokarmiana mleczkiem, co jest syzyfową pracą... choć dziś zjadła mleczko razem z kaszką ryżową ale łyżeczką... za Chiny Ludowe nie chce butli!! dziś zjadę do PiM kupię tommee tippee, bo juz trzy osoby mi poleciły smoczki z tych właśnie butelek, ponoć najbardziej przypominają pierś!?
Mi nie przeszkadza, ja mogę podawać mleczko łyżką ale w żłobku to raczej nikt nie będzie się tak certolił...
No i zęby zaczynają dawać nam w kość.. taka z niej maruda...na dodatek jestem od trzech dni sama i dostaję na głowę z moimi dwoma skarbami!!!

kasiulem 3,5 kilo> to ile miała jak sie urodziła? chyba się pomyliłaś co??????
moja waży 6,5 a wczoraj skończyła 16 tygodni.

co do tomme tippee, to moja nie chce z nich pic, uznaje tylko silikonowe smoczki lovi. one się wydłużają jak pierś. polecam gorąco. teraz kupiłam jej większe butle, bo juz po 180 chce jeść...

reklama
W szkole rodzenia dostałam nr na bioderka na NFZ na Walczaka, ale pewnie są tam kolejki... chociaż mozna sprawdzić: 957331518.

Kasiulem trzymaj się, pocieszę Cię - mnie za kilka dni czeka poród aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry