FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Larvunia nie wiadomo, ale chyba nie. jak ja zamawiałąm ślub, to poltora roku wczesniej, i wszyscy z poprawinami teraz biorą. ale zadzwoń. ale na 99procent nie mają miejsca...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Larvunia nie wiadomo, ale chyba nie. jak ja zamawiałąm ślub, to poltora roku wczesniej, i wszyscy z poprawinami teraz biorą. ale zadzwoń. ale na 99procent nie mają miejsca...

;-) Zartowalam.... ale spoko, dam rade ;-)
Kurcze, teraz to nawet nie będę mogla synka wycalować, ryczeć mi się chce. Muszę uważać, żeby go nie zarazic, bo dla niemowlaczków to bardzo niebezpieczne cholerstwo. Ostatni raz miałam to świństwo chyba z 10 lat temu! Musiało teraz wyjść.
:-) a Franek uparciuch nadal w brzuszku, a ja w nie najlepszym przez to nastroju, ale no trudno, wytrzymam. Jeśli do piątku nic się nie wydarzy, to z samego rana do szpitala.