Aneczka w tym tygodniu to na 100% jeszcze za wcześnie...mi dopiero potwierdzili na na 99% w 28 tygodniu, a tak to mówili że dziewczynka na 90...więc wszystko się może jeszcze zdarzyć :-)
znam przypadek (i to w cale nie odległy w czasie bo z przed kilku miesięcy) gdzie miała urodzić się upragniona córka (po 3 synach) a tu znowu chłopczyk! Rodzice byli w szoku! a matka mówiła że gdyby nie urodziła naturalnie to myślałaby że jej dzieci podmienili....
Kasileum a powiedz te pobranie krwi Aluni robili bo za mało przybierała na cycu? biedna rybeczka! Dobrze że je ci z apetytem dodatkowe jedzonko

moja lekarka mówiła że jak na samym cycu to dpiero po 5 miesiącu będziemy wprowadzać jedzonko...ciekawa jestem jak moja będzie zjadała...;-)
Kochane a na bioderka teraz drugi raz w 6 miesiącu się idzie? (muszę zerknąć do książeczki....)
Future powiedz od czego twoja miała koli (pisałaś że od wit D, ja kupiłam D-Vitum i wydaje mi się że od tego ją boli brzuszek, bo przedtem nie prężyła się a od kilku dni zaczęła, już jej zmieniłam na inne zobaczę czy to od tego...)
Moja niunia już turla się z plecków na boki i dookoła jak wskazówki zegara się obraca na macie edukacyjnej

łapie rączkami i nóżkami zabawki, jest super!
Najlepiej ze mną śliewa! jak ja śpiewam to ona "zawodzi" ze mną

można boki zrywać

))) gdyby nie męczyły jej te dziąsła to było by złote dziecko

)))
Wczoraj mi taką histerię odstawiła (w związku z zębami) że się poryczałam; płakałam razem z nią, bo była taka głodna a jak tylko łapała cyca to wrzask, bo ją bolało i nie mogła ciągnąć...nasmarowałam jej Dentinox-em ale też nie bardzo pomógł, dopiero jak podałam łyżeczkę paracetamolu, to jej przeszło...
wczoraj pierwszy raz sama poszłam na 1,5h na zakupy, tak się odstresowałam że zupełnie inaczej się poczułam

stwierdziłam, że będę praktykować to o wiele częściej, bo bywają dni że sił już brak i można zwariować ;-)
Larvunia ucałuj Misiaczka swojego (jednego i drugiego) i dodaj jakąś foteczkę niuni, pewno już urosła jak na drożdżach! :**