My używamy pampersów i dady na zmianę. Pampki są dla nas lepsze, bo są bardziej miękkie, ale dady też się sprawdzają. Cenowo, tak jak Kasiulem pisze, jest podobnie, bo dada 2 wychodzi po 44 gr sztuka, a pampersy 2 zależy od promocji, ale coś ponad 50-57 gr (to tak z moich obliczeń). Dziennie zużywany ok. 10 pieluszek.
U nas zaczął się ból brzuszka. Codziennie po kąpieli synek zaczyna płakać, pręży się, napina i trwa to ok. 2,5 h. Serce mi pęka, bo nie wiem, co robić. Mamy krople Bobotic (składem przypominają sab simplex), ale nie bardzo pomagają. Masujemy, nosimy, kładziemy na brzuszek ... wszystkie metody behawioralne wypróbowane i nic. Myślę, żeby mu podać herbatkę z kopru. Może macie jakieś metody... proszę o rady! Próbowałyście espumisan?
Ja dziś z samymi pytaniami... w co ubierać 3-tygodniowego maluszka na dwór w takie upały? czy mogą być same rampersy?
co do wyprawki... to mój Franek urodził się 57 długi i ważył 3870 i niektóre ubranka na 56 w ogóle nam się nie przydały, założyłam raz albo wcale.
Miłego dnia!