reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Aniołek współczuję... nie jest to najszczęśliwszy moment na utratę pracy, ale może to szczęście w nieszczęściu, może gdzieś czeka na niego praca o wiele lepsza... głowa do góry, grunt to się nie załamywać, no a Ty nie możesz się denerwować!!

Future Helenka jak zwykle urocza, ale rzeczywiście pokąsały ją wstręciuchy :(

Mammi no widzisz jakie szczęście :) nie musisz się już martwić :) grzeczny synek już w brzuszku oby tak dalej :)

reklama
Future Helcia śliczna :***

Aniołek
nie przejmuj się wszystko się ułoży! może tak miało być i teraz znajdzie lepszą pracę...trzymam kciuki żeby szybciutko posypały się jakieś oferty!!!!

Mami
super! ale się cieszę, przynajmniej już się nie musisz martwić o cesarkę....

Dziewczyny, a Wasze maleństwa mają swoje ulubione rzeczy?? Maskotki, grzechotki itp.?? Bo moje dziecię nie potrafi zasnąć bez swojego kocyka, w wózku musi być zawsze roztańczona Angelina, a najfajniejszą zabawką jest....przedłużacz i ładowarka do laptopa :)

Obraz 007.jpgObraz 096.jpgObraz 002.jpgObraz 037.jpgObraz 084.jpgObraz 094.jpg

Ostatnia edycja:
Moja ma kilka zabaweczek ulubionych :) owieczka-zawieszka do wózka, Księżniczka zawieszka Lamaze, grzechotka z biedronką i kwiatuszkiem (zawsze obgryza kwiatek :) i taka "sprężyna" z zabawkami szeleszczącymi-piszczącymi, którą można przełożyć szczebelki w łóżeczko (my używamy do auta, pełen zestaw wymieniony wyżej zawsze z nami jeździ i jakoś dajemy radę ;) aaa i już ma kilka ulubionych piosenek: urodziny z baby tv, stokrotka, a ja wolę moją mamę, dziubdziuba w mamy wykonaniu... ;)
a zasypia z pieluszką....

kasiulem moja chyba nie ma ulubionej zabawki, chociaż mamy takiego pawia z Lamaze, to chyba nim najczęściej się bawi. ale ostatnio bawi się smoczkiem. wkłada wyciąga, i tak w kółko. a jak nie moze wcelowac do buzi to się denerwuje. no i wcale nie chce lezec. turla sie po podłodze, dzis położyłam ją na macie,na pleckach, poszłam siku, wróciłma, a ona byla na deskach na brzuchu i lizała podłogę ;/// normalnie patologia mówię wam. no i chce siedziec. przypinam ją wszędzie szelkami, gdzie tylko się da, bo mi siada i gibie się do przodu. boję się, że wyskoczy na główkę ;))
kasiulem slodka Ala ;)

aniołek a przez jaką agencję był twój zatrudniony? przez adecco? najgorszy chłam w gorzowie. i jakiej on szuka pracy, bo mi codziennie przychodzą nowe ofert z jobrapido, wiec moze zerknę jak bedzie coś, to ci podeślę link do ogłoszenia.

mammi - no szykuj sie kochana ;)))

ej kurde ciekawe która pierwsza??????czyżby aniołek???? trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Kasileum powiedz jak dawałaś Aluni marchewkę to robiła kupkę normalnie?
bo moja od wczoraj nie zrobiła i się trochę martwię (normalnie 3-4 to był standard)....

reklama
Aga po marchewce kupa będzie o konsystencji (przepraszam za porównanie), puree i w kolorze marchewki więc dużo gęstsza niż dotąd, może być tak, że przez dwa trzy dni nie zrobi kupki, ale nie obawiaj się, dopóki się nie pręży i nie płacze to nic się nie dzieje. Miałam tak z Alą, że właśnie przez jakieś dwa dni nie zrobiła kupki, potem za to zaczęła robić po trzy, cztery dziennie (gdzie od urodzenia robiła jedną), dopiero od jakiś trzech tygodni ustabilizowało się wszystko i załatwia się regularnie.

Future mała księżniczka ta Twoja Helcia :))

Do góry