reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Ja zauwazylam zabka. Rano capnal moja reke i ugryzl. Zajrzalam a tam zabek :) jak uda mi sie zdjecie zrobic to wstawie..poki co jezykiem zaslania i tylko jak sie usmiecha albo placze to widac. :)
Flachy nie postawie bo nie pijam i jestem przeciwnikiem :) Ale prezent z checia przyjme :) Chociaz mowilam swojemu zeby Malemu jakas zabawke kupil za cierpienia :)

reklama
Gaja a u nas 3 ząbek! :))) górna jedynka lewa jej wyszła :D zaczęłaś o tych ząbkach i zaczęłam mojej sprawdzać i zdziwienie... :))) jest kolejny.
Powiem ci że teraz się posypią...mojej jak wyszedł pierwszy to za kilka dni następny do pary a teraz u góry (po jakimś miesiącu) no i pewno za kilka dni wyjdzie jeszcze jeden ;)

Future nie martw się, przyjdzie czas że i Hela dostanie ząbki, każde dziecko rozwija się inaczej, jedne szybciej mają zęby a inne szybciej siadają ;))))) w sumie w każdej chwili możesz spodziewać się że jej się przebije. Moja przez ostatnie 1,5 tygodnia budziła się w nocy co 1,5h myślałam że na głowę dostanę, bo chciała do cycka, a tu się okazało że ząb jej dokuczał.

Hej dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, bo wpadłam w wir porządków, zakupów, prania, prasowania itd. :-) W piątek byłam na porodówce ze szkoły rodzenia i powiem Wam, że całkiem fajnie to wszytsko wygląda. Trochę się uspokoiłam jak zobaczyłam jak to wszystko ma mniej więcej przebiegać.
Mogłyście korzystać z gazu rozwesalającego? :-) Nawet nie wiedziałam, że mają coś takiego.

aniołek Twój synek jest śliczniutki! A jak Ty się czujesz?

Mammi pewnie już na porodówce, albo wszystko ma już za sobą.

Dzisiaj mam wizytę i nie mogę się doczekać. :-) Zaczynam 30tydz. i jeszcze troszeczkę i Amelka będzie z nami po tej stronie brzuszka. Nie mogę się już normalnie doczekać!!!:-)

katarinka09 Kubus dziekuje za komplement :) a ja dziekuje ze pytasz. Czuje sie juz troche lepiej. Jeszcze czasem dokucza krocze, piecze cos tam w srodku. Ale jest duzo lepiej niz bylo.
Odnosnie gazu rozweselajacego.. tak przyniosla mi polozna w trakcie porodu.. mialo pomoc.. ale guzik.. oddalam to szybciej niz dostalam. Nie czulam zadnej roznicy z gazem czy bez:baffled:
powodzenia na wizycie kochana :*

Future moj młody tez dzis dokazuje, zamiast spac to marudzi, poplakuje.. juz nie wiem o co mu chodzi. Najedzony, przewiniety i jeszcze zle :nerd:

Gratki za wszystkie zabki Waszych Skarbow :)

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie do tych dziewczyn co robily chrzciny w pintalu, ile Was wyszlo na osobe? i Co konkretnie bylo do jedzenia na stole, a co trzeba bylo dokupic, np soki, ciasto, owoce, czy byl tylko obiad czy potem jakies cieple posilki do jedzenia? a i ile czasu mozna siedziec ,do wieczora?

Do góry