reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

edit:
a tak wogole to z kad wiesz ze to bylam ja?? ;p;p

Wiem, wiem też żałuje ale z mężem byłam a on zasuwał jak szalony :))) Widziałaś mnie :) miałam czarną kurtkę do kolana i szalik w kratę, włosy jasne do łopatek (migliśmy szybko) bo do ortopedy się spieszyliśmy, następnym razem na pewno zagadam :*
A poznałam cię ze zdjęć jakie umieszczałaś tu na forum :)))) i tych z Misią w chuście i tych z chrzcin.

reklama
Katarinka faktycznie Oilatum jest rewalacja...ale mojemu nawet to nie pomagalo...a ta najwieksza butla za 70zl starczyla na jakies 3 tygodnie.

A tu zdjecie mojej Malej Paskudy :)

Gaja kochana dzięki za pozdrowienia i ucałowania dla Lenki, ucałuję ją na pewno! :))) będzie to milion pierwszy raz ;)
Wyobraź sobie że dzisiaj zrobiła mi koncert nie chciała zasnąć w końcu wzięłam Dentinox i jej posmarowałam dziąsełka a tu kolejny ząb się przebił! już piąty! teraz dwójka się wyrżnęła górna :) dałam jej paracetamol i zasnęła w końcu....

A Wikuś cudny! i jaki już duży i ile ma włosków na główce :) super chłopczyk! ucałowania od nas :***

A co do Oilatum to ja w aptece internetowej kupuję (jak jest w promocji) za 45zł! także ta cena 70 masakra! a bez promocji 58zł. Powiem szczerze że Balneum jest jeszcze lepsze niż Oilatum, mają taką samą cenę a Balneum jest wydajniejsze.

aniolek moja jak miala 2,5 miesiaca to zaczela mi przesypiac cale noce, ale wiesz, mowią, że to ewenement ;) teraz kilka nocy się budziła, ale nie dziwię się, dziś wyszedł ząbek ;)

aga jak moglas nie zaczepić larvuni! eh....chociaż misiulinke uszczypnąć ;) ja ją zaczepiłam pierwszy raz na poczcie ;) ja byłam gruba, ona jeszcze chuda ... a potem ja bylam chuda, a ona zgrubla...a potem byly już dwie dziewczynki córcie i spotykamy się do dziś ;)

katarinka, ja uzywałam nivea baby, a teraz uzywam hippa. szamponu i oliwki i jestem zachwycona. oliwka jest bardzo wydajna, szampon tez. a do kąpieli uzywam lawendowego (kojący jakiś) johnsona. polecam.

Future gratulacje dla Helenki! w końcu się przebił, zobaczysz jak teraz jej migiem będą wychodziły, u nas ciągle się coś dzieje... ;)

Wiem wiem ale Larvunię widziałam w ułamku sekundy....no po fakcie też się zastanawiam czemu... ;))))

hehehe no trudno aga nastepnym razem zaczepiaj ;-)
Future tu tez GRATKI dla Hasi za zabale :-)

Future jak zdrowko? Moze kawa jutro? Daje Frucia do przedszkola, mic mu nie jest... ta piatkowa goraczka byla chyba jednodniowa. Choc chyba katar u niego widze :baffled: Nie jestem pewna bo nie smarka ale nos jakby zatkany byl.

edit:
Future oki doczytalam, Ty chora ;/

Future, gratulacje dla Helenki! Drugi ząbek, no no, super.A jak szybciutko się pojawił.

Mòj Franciu przeziębiony.Wczoraj kilka razy zakasłał,ale wydawało mi się, że zakrzsztusił się ślinką, a dziś kaszle częściej i mocniej.Jedziemy do lekarza.

MamoFranusia zdrówka dla Synka :* mój też czasem pokasłuje, ale rzadko także raczej wszystko ok.
Future jak nie było ząbków to nie było, a teraz 2 na raz się pojawiły? :) fajnie - gratulacje dla Córci

Wiecie co, nie mogę się nadziwić, że mój mały to taki zmarzluch.. widać, że wdał się we mnie.
Jesteśmy w domu.. ma na sobie body z długim, śpiochy i 2 bluzki i dalej mu zimno - ręce lodowate, czkawki dostaje.. masakra jakaś. A mnie coś gardło pobolewa :baffled:

Miłej niedzielki :tak:

mama Franusia zdrowka!
aniolek no cos ty ze tak go w domu grubo ubierasz... moja w bodziaku na dlugi rekaw + spodenki lub spioszki. Tez miewa raczki zimne, ale taka natura u niej, ona nawet latem potrafila miec zimne. Bo tak cala ciepla. Bidulek...

Future ZDROWIEJ!

reklama
larvunia widzisz Kochana, jeszcze w szpitalu od razu po porodzie kazali mi wziąć małego do łóżka, przykryć kołdrą, przytulić bo nie trzymał za bardzo ciepła i widocznie zostało mu tak.. Przy okazji zapytam o to lekarza, bo bardzo mnie to niepokoi, żeby tak grubo ubrany i marzł..

Do góry