reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
no hej laski.

nie wiem w zasadzie jak to się stało, nie miało to być tak szybko. w zasadzie nikt jeszcze nie wiem, bo to nie jest informacja potwierdzona. termin z moich obliczeń. narazie tylko dwa testy. Jestem przerażona. to mialo byc za jakiś rok, albo dwa....

Laski żyjecie?? Takie tu pustki, to chociaż dodam parę zdjęć mojego łobuziaka:D

pele.jpgmata.jpgczapka.jpg

Megi nie wiem jak inne Mamusie, ale ja żyję :rofl2:
Król Julian słodziaczek . Całusy dla Was:tak:
A ja ostatnio walczę z zaparciami u młodego. To była masakra.. kupiłam mu syrop lactulosum i już jest ok. Jestem tylko ciekawa czy po odstawieniu go wszystko nie zacznie się od nowa. Na razie podaje mu 1 łyżeczkę dziennie ale za jakiś czas będę próbowała odstawić.. aż się boję:eek:

A To Mój
Zobacz załącznik 431947

Ostatnia edycja:
reklama
Aniołek Kubulek słodziutki :-D i on już sam siedzi?? :-) mój szogun ciągle się podciąga jakby brzuszki robił, a jak złapie za moją rączkę to sie podciąga do siadania, ale jeszcze sam nie siedzi ( wańka wstańka hehe ).
Co do zaparć, to my na szczęście nie mamy, więc nie pomogę :) ale słyszałam, żę śliweczki pomagają - próbowałaś mu dawać? ja to jeszcze za młoda mamusia by doradzać;-).

Pozdrówki i całuski

Do góry