• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Krysiaczek gratulacje :-) Ucaluj Malenstwo. Jak znajdziesz chwile to czekamy :-)

Co do pieluch ...ja tam z wygody bede uzywala jednorazowych...ale widzialam na allegro, ze mozna kupic jakies wklady do pieluch tetrowych. Na poczatku pewnie bedziesz miala mnostwo prania :P Ale kiedys kobiety uzywaly tylko tetrowych a do tego nie mialy pralek i jakos przezyly :-)

Aga to teraz maz bedzie siedzial jak na szpilkach :P Zauważasz jakas roznice tam na dole po tej herbie? Ja teraz zaczelam 37 ..to za tydzien tez zaczne saczyc ta herbatke :-)

reklama
gaja żadnej różnicy nie czuję po herbatce... :) w sumie jeszcze nawet pół kubka nie wypiłam....
a jutro do lekarza, wymierzy mojego skarba dokładnie....ciekaw jestem ile przybrałą

a ja juz nie pojde ;/
zapytalam kiedy się widzimy, a lekarz mowi, ze po porodzie lub w razie wątpliwości...a ja sie teraz dobrze czuje. mialam kilka dni zwątpienia, ale teraz okej..

tak tak u mnie mieszka Alicja ;-)
dlaczego popularne sie robia, kurde myslalam ze nie ;-)
w tatystykach sa na srodku popularnosci ;-)
Nie z nam zadnej Alicji... (procz ginekolog mojej hehehe) i wogole ladnie o jej imieniu zawsze pisza ;-) Wole je niz np Kasia, Basia, Zosia, Maja, Julia, Lena - za polularne dla mnie bynajmniej choc strasznie ladne :tak: itp
Z reszta moje typy sie nie podobalymezulkowi i twierdzil ze czym bardziej wymyslam tym gorzej ;-) Mnie sie strasznie podoba Michalinka... no ale coz, mezowi juz mniej... Pozniej Zoja, mezowi z psem sie z nowu kojarzy :eek::sorry: , Albo Matylda... tez swietne, ale dla meza nie. Wiec Synek zadecydowal... hehehe ;-)

aga dzieki za odp co do herbatki ;-) .. nie wiedzialam.
Future u nas tez utrapienie z komarami na maxa :baffled: i licze na to ze pamietasz o tych siatkach na okna :tak:;-) Musze je miec!

edit:
drugi raz w tej ciazy mialam ogromna ochote na kapuste kiszona, taka surowke! Jajku pol miski opedzlowalam sama... masakra...
Macie jakies zachcianki ciazowe :confused::biggrin2:
z synkiem (pierwszej ciazy) co chwile, teraz dopiero drugi raz mnie napadla ogromna chec :-D Jajku az rece mi sie trzesly powaznie!

Ostatnia edycja:
larvunia delirium masz? hehh. o siatkach pamiętam, nie cykaj, sama sobie musze tez kupić to i tobie kupie.
ja nie mam zadnych zachcianek, ale w I dzien swiat B Narodzenia jadlam tylko bigos. mama mowi, ze widocznie mi czegoś brakowalo. i w 7 miesiacu zaczelam pic kawe ;/ ale słabą...

a Alicja jest ladne, mam kolezankę alicję i jest cudownym czlowiekiem, wiec nie masz co sie zastanawiac, skoro Marcelek Precelek wybral ;)

z zachcianek to ogólnie na słodycze, bo ja nigdy ich nie lubiłam, a teraz z chęcią jem :-) i to chyba tyle...
aaa raz miałam tak, że mi się sorbeta chciało i to tak mocno, a raz durum...jak je jadłam to też mi się ręce trzęsły! :-D
i to na tyle, jakoś całą ciążę bez wymyślania i ganiania męża przeszłam...;-)

Larvunia u mnie mieszka Lenka ;) chciałam mieć Lilę albo Lenkę natomiast mąż Julkę...upierał się mocno...Lila w ogóle nie wchodziła dla niego w grę...więc została Lenka :) zreszta nie wiem jak to jest możliwe ale ja od początku przeczuwałam, że to będzie dziewczynka...nawet nad imieniem dla chłopca nie myślałam...
A Alicji znam nawet sporo... i koleżanek i ich córeczek...

Ostatnia edycja:
Alicja ladne imie :) kojarzy mi sie z latem :P Moja kolezanka dala corce Liliana..tez super bo w sumie traz wiekszosc daje Maja albo Zuzia.

Larvunia ja przez cala ciaze przeszlam bez objawow i zachcianek. Wiadomo, za czasami na cos ochota najdzie, ale przed ciaza tez tak bylo :)
Wracajac do ulozenia posladkowego .. ponoc w GW wcale nie chca robic cc przy takim ulozeniu nawet pierworodka. Kobiety uciekaja do innych szpitali.

reklama
gaja a widzisz... wiec moja gincia dobrze mowila ze nie robia CC.. kurde no... mam nadzieje ze sie moja odwroci :sorry: Bede trzesla niebo i ziemie zeby mi CC robili, no nie dam sie tak latwo wymeczyc..
Ale mam nadzieje ze juz nie siedzi na dupce mala spryciula...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry