reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

czesc dziewczeta ;-)

Future witaj w srod mamusiek ;-)
dzieki dziewczyny, no zobaczymy jakie imie zostanie :sorry2: Puki co dalej delemat :sorry2:

reklama
Future gratuluje coreczki ! :-) Sliczna jest i tak slodko spi. Pewnie nie mozesz odejsc od lozeczka :p A ile juz wazy?

Aga ja chyba zaraz swojego pogonie do apteki zeby pojechal, bo zjadlam caly neoangin i zero poprawy. Herbata wiecej mi pomaga niz te tabletki. Dziwne bo wczesniej pomagaly. Wezme tez to co Ty. Niepotrzebnie wczoraj poszlam na dlugi spacer wieczorem, bo dodatkowo troche mnie przewialo...
Tez jutro ide na gina..w sumie to tylko na KTG. A Ty kiedy masz w koncu?

Larvunia jak cos postanowisz to sie podziel :-)

gaja ja idę we wtorek, bo sama się zapisałam gdzie indziej (do Rybskiego) bo moja nie robi...:confused:
mi trochę lepiej po tym co wzięłam, także polecam :) ja jak wychodzę na dwór to jak "dziecko Eskimosa" ;) z czapą, szalikiem...wczoraj wszyscy porozbierani, a ja standardowo...ale właśnie ta pogoda jest najgorsza, więc trzeba się zabezpieczać...tym bardziej że poród za pasem :tak:

Larvunia masz jeszcze dużo czasu więc na pewno coś wymyślisz, albo utwierdzisz się że pierwszy wybór jest najlepszy ;-)

Future kruszynka...
dlaczego tak malo :confused: Przeciez donoszona byla...
Moj wazyl 3880 przy porodzie... ciekawe ile Ksiezniczka bedzie wazyc :sorry2:

Larvuś kochanie nie donoszona. obliczyli, ze dziś zaczynałby się 37 Tydzień, za 9 dni miala być cesarka... Ale jest cała i zdrowa i pachnąca, tylko kamię ją poł na pół i ma dziś taka luźną kupkę i sama nie wiem czy to dobrze, ale nie płacze nie boli ją brzuch chyba, ale pierdzi niesamowicie...może coś o tym powiecie? najpierw miała smółkę jak smoła, pożniej jaśniejsza zielona, pożniej zółtą, a teraz zółto brązową ale luźną...wiecie cos na ten temat?

unormuje jej sie, nie martw sie...
moj mlody jak karmilam cycek ciagle mial luzne kupki... pozniej od mleka modyfikowanego ok 3 mies zycia zaczynala sie kupka zmieniac... spokojnie. :tak:
Kurde myslalam ze Helenka donoszona byla ehm...

edit:
i dodam ze kupkal przy cycku za kazdym razem ;p

reklama
future kupka u noworodka ma mieć konsystencję "jajecznicy"...tak nam mówili na szkole rodzenia, więc chyba luźna jest...po za tym Helenka jest wcześniaczkiem więc u niej wszystko się dopiero normuje...nic się nie martw! daj jej troszkę czasu...podejrzewam że jak przyjdzie położna to powie ci że jest ok :-)
bo nie sądzę abyś jadła coś co jej szkodzi...jak chcesz to daj znać to ci napiszę co wolno a czego nie wolno jeść przy karmieniu (też od położnej ze szkoły...;-))
buziaki dla Helenki :***
A jak ty się czujesz? jak brzuszek po cesarce? no i w ogóle ciężko znieść ten ból po?

Do góry