reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Future wychodzi, że to ta sama 6w1...ale nie chcę się sprzeczać, u mnie w przychodni Stilonowskiej ona kosztuje 195zł a w aptece ponad 200zł...mówiła lekarka że oni tam mają zniżki i wychodzi taniej niż w aptece... :)
my za tydzień na drugie szczepienie, podobno dzieciątka lepiej je przechodzą niż pierwszą...mam nadzieję, bo ostatnio było ciężko, teraz z kolei dziąsła dają nam czadu :/

to ja już nie wiem, bo one mi tam nagadały, tłumaczyły co jest co i pewnie mi sie poje...........pierniczyło ;)
nie bede się sprzeczać. Pewnie macie racje mamuśki.

aga moja mała po pierwszym szczepieniu pieknie spała, a po drugim miala 37,4. niby nic, ale więcej i była rozdrażniona. długo nie chciala zasnąć, a jak zasnęła, to całą noc spała.

Hej :)
Dzisiaj wkoncu lato sie zaczyna, ale patrze co sie dzieje za oknem to chyba niezbyt letnia pogoda dzis :)

Dawno mnie nie bylo ale czytam codziennie. Pozdrowienia dla Wszystkich dzieciaczkow.
Moj Malenki juz wcale nie jest taki Maly. Kupuje mu ciuchy na 6-9 miesiecy. Tez za tydzien ma szczepienie, ale szczescie ja sie stresuje tym bardziej niz on :) Zaczelam mu czytac bajki do snu..niezbyt lapie to ze to juz pora spac ..ale moze kiedys sie nauczy tego rytualu. Dzisiaj w sprzedazy jest 2 tom Kubusia Puchatka z audiobookiem.

Btw. Jedziecie gdzies ze swoimi malenstwami na wakacje? Pojechalabym sobie nad morze, ale sie boje.

reklama
gaja kupiłam bobodent, ale tak średnio się sprawdza tylko częsciowo przynosi małej ulgę :/
my to wakację w tym roku sobie darujemy, tylko dlatego że dziecko jest "niejeżdżące" autem ;) no chyba, że wymyślimy coś żeby jechać z nią na noc...inaczej nie mam pomysłu....bywają dni że Lenka prześpi mi 7 godzin!! :)) jak zaśnie o 21 to wstanie o 4 rano, naje się i śpi do 7 :)

larvunia, to może się kiedyś na szczepieniu spotkamy :) ja jestem z przychodni mega zadowolona, traktują ludzi jak w prywatnej klinice, wszyscy tacy mili że aż niespotykane w naszej służbie zdrowia ;)))

Do góry