reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

dla maluszkow... zalezy co masz na mysli, bo ja preferuje np siatki w okna ;-)
no ale na wyjazd bo chyba o to chodzi to ja mam np. dla starszaka BROS plyn na komary, tylko to mieli w agapie u nas ;-) jest od 1 roku. A dla Misi nic nie mam kurde puki co. Ale widzialam kiedys masci.... ale nie pamietam firmy.

reklama
Kasileum moja siostra stosuje dla siostrzeńca jakąś maść (po ukąszeniach) ale przeciwko nie wiem czy jet coś...wiem że na pewno jest off dla dzieci ale dla takich małych co pchają łapki do buzi to ryzykowne...
a meszki w tym roku to cholerstwo! siostrzeniec puchnie po ugryzieniu! w miejscu ugryzienia miał spuchnięta banię na ok 5 cm! :eek:

To tak jak mój Łukasz!!! Puchnie jak bania!! i nic na to nie pomaga, ani syrop claritine, ani maści. Po prostu tragedia, wygląda czasem jakby miał jakąś słoniowaciznę...
Ali jeszcze nic nie ukąsiło, ale boję się bo wieczorem na promenadzie zawsze jest pełno komarów :(

dziewczyny jakas masc jest... w tedy smaruje sie nie dlonie a raczki przy lokciu np ;-) tam do buzi nie wezmie ;-)
nooooo dla takich maluszkow to ja tez tylko masc PO mam, jak juz dran ugryzie, na spuchlizne.
Moze wapno pomoze tez jak u Was nic nie pomaga na ugryzienia :confused:
Albo spryskaj wozek np od zewnatrz jakims plynem. Tez choc troche dstraszy dziadostwo.

aniolek mialam je w tamtym roku - smierdza :sorry:
ale sa dobre... zaden komar nie podlecial ;-) Tylko ja innej firmy mialam, troszke wezsze byly.
Tu napisane ze niby 10 dni dzialaja (240h) ale nie wierze w to... moje 3 dni max dzialaly

Ostatnia edycja:
Na allegro niestety już nie dam rady zamówić, ale widziałam takie w patiimaksie tylko zastanawiałam się czy na pewno działają... podejdę jeszcze do apteki, wynalazłam jakiś płyn orinoko junior od 1 m-ca zobaczymy...

reklama
Kupiłam z ziaji dla dzieci płyn przeciw komarom i meszkom, zrobię tak jak radziła Larvunia. Założę moskitierę i spryskam wózek. Ten orinoko odradziła mi farmaceutka....
Zaraz jedziemy także dużo buziaków dla Was i dla dzieciątek :**

Do góry