reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

IMG_0061.jpgAniołek wózeczek super, bardzo ładne kolorki, a brzusio zgrabniutki.
IMG_0056-2 - Kopia.jpg

reklama
aniołek bardzo ładny wózek też nad takim myślałam, jeśli to nie problem to mogę zapytać gdzie kupiłaś i jaki to koszt,
mamaFranusia wyglądasz naprawdę świetnie

a tu coś do pośmiania się, cały wieczór jak głupia się śmiałam a mąż ze mną.aż się bałam że maleństwu zaszkodzę tak mnie mięśnie brzucha rozbolały.
mamaFranusia jak chcesz to poczytaj, ale nie wiem czy ze śmiechu nie przyspieszysz akcji porodowej (więc na swoją odpowiedzialność), ja się prawie posikałam ze śmiechu, aż płakałam:)
Poród Na Wesoło

Ostatnia edycja:
mama F. nie martw się nie przegapisz pierwszych bóli...tego się nie da przegapić... :)))) ból jest podobny do tego jaki cię łapie w udo albo łydkę...tak dla orientacji żebyś wiedziała kiedy jechać do szpitala :)

a co do karuzelki to moja niunia dość szybko się zaczęła interesować, bo już po pierwszym miesiącu (teraz to już szaleje :) ja mam z Tinny Love jest super bo zabaweczki oprócz tego że się kręcą to obracają się wokół swojej osi :) a to przyciuąga uwagę szkraba

aniołek mi sie wydaje, ze skądś się znamy ;) haha brzuszek nie z tej ziemi...już nie p[amiętam jak to było.

mamoF. ja widzę, że sesja już zrobiona? ja umowilam sie z Larvunia na sesje, na sobote, ale we wtorek juz urodziłam haha. wiec mam mało zdjęć z brzuszkiem. tylko tyle co ja sobie zrobiłam, lub mój luby.

wozek też fajny, aniołek, ja mam bardzo podobny. mam boldera.

Future naprawdę znamy się? :) Nie kojarzę Cię, ale kto wie ;-)
Mój maluch waży 1400 gramów.. to 31 tydzień, lekarz mówi, że w normie. Ale nie wiem ile inne dzieciaki ważą w tym czasie.
Miłego wieczorku

Future mój brat jest fotografem i stąd zdjęcia, pewnie gdyby nie to, to miałabym tylko te z telefonu i kilka zrobionych przez męża, na to zawsze brakuje czasu.
Aniołek Franuś w 33 tc ważył 1620, a w 36 tyg. 2480, na pewno waga Twojego maleństwa jest ok, każdy dzidziuś rośnie w swoim tempie.

U mnie skurcze, takie delikatne, przeszły, fałszywy alarm. Kurcze nie wiem, jak ja będę teraz spała :)) Dwa tyg. oczekiwania, a może dwie godziny?!!

Chcę jeszcze kupić nawilżacz, może znacie jakiś sprawdzony i niezbyt drogi??

ja mam nawilżacz od 20 lat dla siebie i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. z moja astmą nie pojęte, dla Hesi też ustawiam, bo to zawsze zdrowiej, ale chce kupic nowy, moj aprzyjaciólka kupiła synkowi. CLIMATIC 660 Nawilżacz powietrza 5,2L (1672695291) - Aukcje internetowe Allegro i ja sobie chyba też kupie ten, bo się reguluje wysokośc pary i ilośc, i pomiar nawilżenia w pokoju, i jodowanie ;)

Future tak myslałam, że na Twoją radę będę mogła liczyć :) Fajny ten twój nawilżacz, chociaż na Ceneo nie ma zbyt dobrych opinii. Kupiłam dziś Sanico Rubber, trochę tańszy 129 zł - on też ma różne opinie, ale kupiłam go w sklepie trochę przez przypadek (akurat taki mieli), bo stwierdziłam, że będą mniejsze problemy z gwarancją jakby się psuł. Zobaczymy, na razie jest wszystko ok.

reklama
Do góry