reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

sluchajcie mała zdrowo wygląda, zjadła banana całego, kache wrąbała, jeszcze dynia jej została z brokułem. ale nie ma zadnych objawów choroby. chichra sie, nie ma gorączki. nie wiem, chyba przesadzam. moze dlatego, ze menżu chory, to jakaś uwrażliwiona jestem, ale dzięki bogu loozik ;)

larvunia sie opindala ;) ale dziś jest w gorzowie po lekarzach biega z synkiem. i z małą na plecach niestety. do tego jeszcze upał sie robi, u nas 25 stopni w cieniu termometr pokazuje. nawet moją lżej ubrałam na dwór. a ona właśnie zasnęła na dworku, niech spi Balbinka moja ;)

reklama
hejka,
dzięki dziewczyny za rady. Oczywiście że powiedziałam jej co mnie boli. Wręcz wyrwałam jej małą z rąk po 3 godzinach bo nie chciała jej położyć do łóżeczka. Więc jej wytłumaczyłam o co chodzi. Lecz ta jak by była głucha... Więc powiedziałam mężowi żeby z nią pogadał że sobie nie życzę takiej sytuacji. Ile razy wyciągała ją z łóżeczka bo płakała. Jej popłacze troszkę i zasypia, ale ta też tego nie rozumie, uważa że trzeba ją na rączkach usypiać. Dlatego aż się boję co ona mi tu będzie z nią robić w domu jak ją wychowa, bo nie ma się co okłamywać do 17 mnie nie będzie w domu. No ale zobaczymy może nie zwariuję,mama mówi że przesadzam... ale pewnie sama jakby ją zdzieliła:) hahhahahha moja siostra też się przekonała, byliśmy nad jeziorem , siorka małą karmiła po czym teściowa tak się koło niej kręciła aż jej wyrwała małą z reki z tekstem" ciocia już cię pokarmiła chodź do babci" :O Jak ta się wkurzyła.. hahhaha no ale zobaczymy teraz korzystam z czas który nam został:)
Miłego dnia

Mammi nie martw sie, ja tez poszlam do szpitala, polezalam na patologii 1 dzien i w nocy odeszly mi wody. Takze moze u Ciebie tez szybko pojdzie. Trzymam kciuki :*

Future Twoja malutka juz duza kobietka :) widac ze apetyt jej dopisuje:-p

aguś wedle Twojego życzenia foteczki mojego niuńka

DSC00825.jpgZobacz załącznik 393829Zobacz załącznik 393830

Aniołek Kubuś śliczniutki :)) buziaki od Franusia. Oby problemy z brzuszkiem minęły bezpowrotnie.

Mammi trzymaj się i życzę szczęśliwego, szybkiego porodu. Ucałuj od nas swoje Maleństwo :)))

haha, jaki Kubulek słodziusieńki aniołek ;)

haha, to fakt, że moja lubi jeść. ale nie jest gruba, ale strasznie dluga sie zrobiła. juz niektóre rzeczy na 74 maławe ;)

a dziś byłam w przedszkolu w którym dorabiałam sobie na rytmice. i dostałam i rytmike i angielski hahah. ale się cieszę. wpadnie kasiurka ;)

Aniołek Kubuś cudny! taki maciupci (uwielbiam te minki dzieciątek takie tuptusie zastanawiające się co ta mama robi ;) ucałuj niuńka od cioci :****

Future
gratulacje kochana :))) przy dzieciach każdy grosz ważny... ;)

Aniolek slicznego masz synka. Chyba do taty podobny. :)

Mammi zycze szybkiego rozwiazania i powrotu :)

Future super ze sie cos znalazlo. Czyli Helenka idzie do zlobka?

A my mamy pierwszego zabka. Pewnie wyszedl w nocy bo krecil sie jak nie powiem co :D

gaja gratulacje dla Wikusia! Kto znalazł pierwszy ząbka? pytam bo ta osoba musi dostać prezent od współmałżonka :)))) taka tradycja :)

reklama
Do góry