reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Bede do Ciebie przyjezdzac na darmowe sesje, bo wyglada na to, ze moja bylo chyba juz ostatnie tej ciazy :D

Spoko, zanim dojdą, że to ja im zwinęłam, mogę robić usg czego tylko kto zapragnie :cool2:. Swoją drogą, trzeba mieć nieźle porąbane w głowie, żeby sobie tak wejść do przychodni i wziąć usg :szok:.

To jedna sprawa, ale pomysl, taki wielki sprzet wyniesc w bialy dzien :szok: i znow nasuwa mi sie pytanie jak tego nikt nie widzial, oczywiscie widziala masa ludzi ale bohaterow w Holandii ze swieca szukac. Swoja droga ktos musial byc idiota, taki sprzet jest zarejestrowany i to nie aparat cyfrowy, ze mozna latwo sprzedac... Nie wiem jaka przychodnia chcialaby kupic kradzione usg. No, ale wszystko sie moze zdarzyc :D mam nadzieje,ze dostanie babka jakies odszkodowanie bo to kupa kasy , nawet nie chce wiedziec ile. Pewnie tyle co dobry samochod.

hejka;)

wreszcie dotarłam na forum heheh dzisiaj tak pieknie ze wybralam sie na wyprawe do miasta :)

chciałam kupić w koncu porządny biustonosz i wiecie co odkryłam?? nosilam przed ciaza 80B chodz nie jestem pewna czy był dobrze dobrany a teraz musze miec albo 80C albo 75 D :szok::szok: szokens przezylam, ale mam upatrzony sliczny i wygodny z prenatala , odrazu odpinany do karmienia, ale nie wiem czy jeszcze nie zaczekac bo jak jeszcze urosna do porodu to bedzie klops ;)

ja w środę ide do połoznej :)

Madziula co tam, ja moge sobie stanika szukac chyba tylko po triumphach, w polsce mam nawet karte znizkowa, bo gdzie indziej stanikow nie znajde. Moja miseczka to FF :) (Fuc*ing Fantastic) hahaha

Ayni a widzialam takie rozmiary ;) tylko juz nie pamietam gdzie , w c&a chyba ;) ogladalam z triumfa ale ponizej 40 e nie schodzi , ten z prenatala juz 23e kosztuje a ja zwykle kupowalam h&m za 12e wiec to takie troche duze ceny dla mnie ;)

wiesz wg mnie to tez duze ceny, w Holandii moj rozmiar to tez ponizej 40 EUR nie schodzi, ale nie mam wyjscia. Czasem jak jestem w Polsce, to ide to Triumpha i kupuje kilka sztuk , bo tam mniej wiecej kosztuje okolo 100-150 PLN max wiec jest troche taniej.Ja szukalam juz chyba wszedzie i duzych rozmiarow w normalnych sklepach nie znalazlam, ale sprawdze w c&a za Twoja rada, niebawem trzeba bedzie kupic nowy bo jak narazie jeszcze sie wszystko jakos miesci, ale przed porodem pewnie wypelni mnie mlekiem i jakies do karmienia staniki tez trzeba bedzie kupic. Male cycki = maly wydatek , duze cycki = duzy wydatek ... I tak to jest :-D

reklama
Ayni hahahah ale to ujełaś :) wiesz co w tylu sklepach z biustonoszami byłam ze mam metlik w głowie gdzie ja to widzialam....ale tak mi sie zdaje ze c&a ;) ja jestem w stanie dac jeszcze te 23 e ale juz 40 napewno nie a tak jak mowisz z pl za 100 zł to duza roznica bo 40 e wychodzi ok 170 zl :) wiec masz w pl prawie dwa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry