Mnie też biust urósł z 80B na 85C i od tygodnia mi sie wydaje że znowu coś stanik za mały, ale wizualnie to 85D jest wielki jak dla mnie więc się wacham czy kupować. Chociaż ja nie lupię przepłacać za staniki i czesto kupuję w Zeemanie - są bardzo wygodne i jednocześnie tanie. Jakoś nie lubuje się w koronkach, "gryzą" mnie

Staniki do karmienia też kupiłam 85C, z Hemie - zwykłe białe, bawełniane, bez udziwnień. Szkoda, że nie mają usztywnianych miseczek, ale zapięcia do karmienia mają zdecydowanie lepsze od tych, które nosiłam naście lat temu karmiąc starsze dzieciaki.
Koszule nocną rozpinaną na piersiach też kupiłam w Zeemanie - generalnie lubię spać bez niczego, ale ostatnio strasznie się pocę i wszystko mi się klei. No i przy dziecku jakieś nocne odzienie jest przydatne, szczególnie jak się wstaje co 2h
Własnie dzisiaj po raz pierwszy zauważyłam na koszuli nocnej żólte plamy na wysokości brodawek. Wcześniej ich nie bylo, a koszulka świeżo wyprana.... Trzeba będzie zacząć spać w staniku z wkładkami laktacyjnymi