anp
mama Alexa
Hej!
sliczne mebelki!!!:-)
Ja tez sie zastanawialam co robic jesli chodzi o lewatywe,okazalo sie na koncu ze bedzie cc,wiec nie wiem w sumie nawet co sie dzialo bo bylam znieczulona od szyi w dol,ale gdybym normalnie rodzila to nie przypomnialoby mi sie pewnie nawet o lewatywie z tego stresu i bolu itd
sliczne mebelki!!!:-)
Ja tez sie zastanawialam co robic jesli chodzi o lewatywe,okazalo sie na koncu ze bedzie cc,wiec nie wiem w sumie nawet co sie dzialo bo bylam znieczulona od szyi w dol,ale gdybym normalnie rodzila to nie przypomnialoby mi sie pewnie nawet o lewatywie z tego stresu i bolu itd

Położna pewnie widziała już wszystko. Z kolei lewatywa nie gwarantuje, że nie będzie "niespodzianek", bo nie wiem jak zareaguje mój organizm.
- osobiscie dla mnie nie bylaby to zadna tragedia... no coz zdarza sie i to jest naturalne..ale gdzies czytalam ze organizm przewaznie blokue ta funkcje a tu cos znalazlam od innych mam:-) 
Firmę poleciły mi tutaj dziewczyny na forum. Te kosmetyki dostaniesz w każdym kosmetycznym sklepie (Etos, Kruidvat), w dziale kosmetycznym w markecie Albert Hejim oraz w aptekach.