reklama

Poród w Holandii 2011

Iskierka no to jak chcesz dzwonic do poloznej ze masz skurcze co 20 minut jak nie bedziesz ich liczyc ? same sie nie policza:-D
No ale rozróżnisz chyba skurcze co 2h od tych co 20 minut???? Ja sie zresztą n ie stresuje, bo zegarki na ścianach mam chyba w każdym pomieszczeniu w domu:-) No oprócz łazienki, ale tam tez chyba będe musiala zamontowac, bo moja corka kąpie sie godzinami....:baffled:

reklama
Astrid ktoś to mówił, że urodzisz w czwartek i widzę, że tak chyba będzie heheh :) SUper! Trzymam kciuki :)

a co do leżenia w ciąży. WIem, że jak leżałam na jednym z boków/ już nie pamiętam który/ to Miśce tętno się zmniejszało do 90. Dlatego albo leżałam na plecach albo na drugim boku bo wtedy było ok. A, że leżałam 2tyg na patologii i codziennie miałam ktg 3razy to wiedziałam jak leżeć żeby Małej było dobrze :)

Helou Helou!

Astrid
ale emocje ;) trzymam mocno kciuki,zeby wszystko poszlo sprawnie, szybko i tak jak to sobie wyobrazalas!

Dzieki dziewczyny za gratulacje, Jestesmy przeszczesliwi :) i rzeczywiscie na watku same dziewczynki ( dwoch chlopakow sie szykuje, tak? )

Mgd
dzieki za linki! Chyba jednak zdecyduje sie na ergonomiczne Tula, a chuste mozliwe,ze kupie od znajomej w Belgii- ale linki w razie co - bardzo przydatne ;)

Wczoraj oszalalam w C&A...:-p maz mi niedlugo da bana na zakupy. Przytargalam cala torbe ciuchow, kocykow itp...ale trzeba bylo korzystac z tak duzej przeceny jaka byla wczoraj :) co prawda stalam w kolejce GODZINE :wściekła/y:ale bylo warto :)

Na 14 do poloznej. Mialam wizyte w dzien USG,ale z wrazenia zapomnialam!:-D

Madziula85 jest przez caly tydzien, ale nie wiem kiedy sie dokladnie zaczela....

wczoraj od 17-21 byla dodatkowa promocja na ciuchy ze stickerami czyli mozna bylo kupic ze znizka 43,75 %, 62,50% i 55 % . Pisalam o tym kilka dni temu na watku ;)

Damesyyy.... wody mi właśnie odejszły. Śpię sobię i myślałam, że się posikałam, patrzę (cojapacze :szok:), a tu woda w kolorze lekka czerwień. Zadzwoniłam do położnej, kazała czekać na skurcze. Mąż już w drodze do domu :rofl2:.

O ja Ciebie , to ja tu spie a Astrid wlasnie rodzi, no nieeeee, ale hardcore, teraz to moze juz po wszystkim , i ze jeszcze sie Strudzi na zarciki zebralo hihihi . No to maz za duzo nie popracowal dzisiaj, pewnie dopiero co do pracy wyjechal hahaha no no wykrakalysmy Majke wczoraj tymi opowiesciami o skurczach . Juz sie nie moge doczekac az napisze do nas, ze wszystko ok. Kurde tyle , ze Astrid w geboortecentrum chyba 4 dni zostanie, tak wspominala,...

Yokasta - ty dobrze, ze mi przypomnialas, ja mam jutro afspraak, a zapomnialabym na smierc, wlasnie spojrzalam na kalendarz na komputerze, bo juz sie balam , ze przeoczylam :)

Ach , te wyprzedarze, zawsze kiedy na koncie mam wyliczone brrrrr.... uwielbiam robic zakupy w C&A i tez pewnie bym przytachala jakas wielka torbe.

MGD dzien dobry :) jak sie czujecie ?

reklama
ja dzis tez na centrum bylam, ale w pracy :-D no i nie wstapilam do C&A:confused2:,bo wracajac zahaczylam tylko o etosa po mleko dla malego i o chinczykow, po bami. na c&a juz mi nie starczylo checi jak wracalam do domu po pracy :rofl2: zreszta ja mam juz wsio dla malego to i tak bym nakupila niepotrzebnych rzeczy haha :D widzialam tam ostatnio fajny komplet dla chlopca, w sumie 3 komplety. Stroj zolwia, stroj marynarza i stroj pirata :D musze pokupowac mu pare takich wdzianek, bo czeka nas pare imprez urodzinowych u kolegow Tomka i przewaznie dzieciaki sie przebieraja, a wiecznie w supermenie nie moze latac haha :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry