Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Tak, niestety :-)dzieki nana19 i reszta, troche mnie to pociesza, mam nadzieje, ze bedzie ok.. w poniedzialek dzwonie juz do poloznej i zobaczymy co dalej.. powiem wam, ze mamy tu zamieszania co nie miara... holenderskie zasady :/ myslalam ze usg pierwsze bede miala juz za soba w 9 tyg ale niestety...
Jeszcze jedno pytanie jak jest z tym szpitalem u mnie w miejscowości niestety nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego 24/7, wiec interesuje mnie to czy mam sama szukać szpitala w swojej okolicy który oferuje takie znieczulenie czy to polozna sama mnie poinformuje jak zaczne rodzic do ktorego szpitala mam sie udac aby otrzymac takie znieczulenie. Wiem ze pytania moga sie wydac glupie, ale jesli ktoras z was miala juz za soba tego rodzaju doswiadczenia prosze o odpowiedz. I jeszcze raz czy to cale kraamzorg jest obowiazkowe? Dzieki bardzo i pozdrawiam wszystkie ciezarowki