Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a tu proszę!
!!!! I jak reszta, czekam na relacje ;-).
. Już mam traumę. Panie pielęgniarki mówią, że będę mieć super spokojne dziecko, ja już się stresuję za każdym razem, jak widzę to urządzenie...
.
U mnie w 31 tygodniu mała maila główkę na dole a w 34 już leżała sobie głową do góry, więc bez stresu jeszcze może się dziecko sporo razy obrócićcisza rzeczywiście, aż dziwne...
Dziewczyny kiedy wasze dzieciaczko obruciły sie głowką do dołu? Ja od kilku dni straszne napieranie tam w dole czuje, i zastanawiam czy czy to Młoda tak się kręci i wierci, czy może juz się ustawia w pozycje? To możliwe na etapie 24-25 tygodnia?![]()

Cały dotychczasowy czas chodzę do lekarza, który pracuje w poradni dla kobiet w szpitalu Ujastek. Jest naprawdę w porządku., Myślałam, że będę tam rodzić dlatego go wybrałam jednak teraz coraz częściej myślę o szpitalu Żeromskim. I kurczę zastanwiam się czy jak zacznie się poród to mnie nie odeślą do Ujastka ? Kartę ciąży mam z tamtego szpitala. Moja Mama śmieje się z moch lęków ale ja serio sie boje... To moja pierwsza ciąża dlatego mam masę wątpliwości i nie ukrywam, że Wasz wątek bardzo mi pomaga :-)