Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nic a nic mi sie nie działo. Ja rownież M jak mama czytałam i z komórki na fb gadalam z koleżanką
. Juz po antybiotykoterapii i powtórnym badaniu, teraz tylko czekam na wyniki i oby tym razem wynik był negatywny 
Może któraś z was mi pomoże bo mam pewne wątpliwości co do lekarza pediatry. Na SR mówili, że trzeba po porodzie podać ośrodek do którego maja wysłać dokumenty dzidziusia, ja nie chce korzystać z najbliższej przychodni czy w związku z tym mam się wcześniej udać do wybranej przychodni i lekarza i zapytać czy zapiszą mi Malutką czy z marszu podać placówkę po porodzie?
Ja wiem, że za wcześnie na takie rozterki ale jak mi jakaś myśl wpadnie do głowy to już spokoju nie da:-)
Co do bakterii w moczu, to nie pomogę za bardzo. Ja z kolei zmagam się z ureaplazmą. Juz po antybiotykoterapii i powtórnym badaniu, teraz tylko czekam na wyniki i oby tym razem wynik był negatywny
. Oczywiście mojego M na takie badanie nie udało mi się wysłać bo przecież on nie bedzie przed nikim się rozbierał :|, łapy opadają dosłownie, mówie wam
![]()

.Leżę cały dzień, pobolewania po tej końskiej dawce Asmagu na tą chwilę minęły. Zaczynam wierzyć że to jakiś falstart, ale mnie strachu też nieźle napędziło. Szczególnie, że nie dalej jak we wtorek lekarz był zaskoczony, że jeszcze Acardu nie odstawiłam, że dziecko ma kruche naczynia i przy przeciskaniu przez kanał grożą wylewy i że poród powinien się odbyć najwcześniej za 3 tygodnieBombek mnie tak przestraszył, że biorę się za prasowanie.
. Podczas, gdy mały chyba przez cukrzyce jest już wagowo spory (3100g) i za te parę tygodni to pewnie jeszcze podrośnie.
lol- ale sie ciesze!!!!