eve.
Fanka BB :)
Co do tej przychodni dzieciecej to mozesz wybrac sobie dowolna-jest to tylko kwrstoa podpisania deklaracji. Deklaracje sklada sie po narodzinach dziecks( w zasadzie robi to M jak jestes jeszcze w szpitalu, bo inaczej polona srodowiskowa nie oze przyjsc na I wizyte- tak przynajmniej twierdzila moja polozna. Nie wiem jak jest w przypadku kiedy polozna i opieka pediatryczna jest z innych przychodni. Najlepiej zapytac o to swoja polozna srodowiskowa- ona orientuje sie najlepiej.
.
, więc to chyba przygotowujące...
.
... Inna sprawa, że gdybym leżała zupełnie zdrowa to też byłoby mi łatwiej, a tak, jeśli chodzi o fizyczny aspekt, dałabym się najchętniej pociąć dzisiaj, a przede mną jeszcze 8 dni męczenia się z chorobą :-(. Niestety ta cholestaza wydziela wraz z potem kwasy żołądkowe, które strasznie swędzą i ciężko na to cokolwiek zaradzić :-(...Także, troszkę męczarnia :-(.
.
Obudziłam się z takim ssaniem w żołądku, że miałam już przełożyć badanie i coś zjeść ale twardo wytrwałam
Co do cytryny to Pani powiedziała, że ma takie przepisy i nie wolno. Wypić się dało i utrzymać w żołądku tez, wiec nie taki diabeł straszny jak go malują :-)