Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

synek w nocy rozrabia w brzuchu wiec bedzie chyba nocnym markiem
czy ktoras z Was tez ma taki apetyt? marcepanowa jestes mega dzielna, dosc ze w szpitalu to jeszcze dieta. ale juz niedlugo. u mnie ktg bez zadnych rewelacji, we wtorek ide do gin jak dotrwam i mam nadzieje ze synus nie wazy wiecej niz 3500, choc strasznie mi ciazy brzuchol jakby conajmniej 5 kg wazyl
.
. Z resztą, podobno w kolejnej ciąży choroba rozwinie się znacznie szybciej, więc trzeba od samego początku tłamsić ją w zarodku :-(. Dieta i leki od początku. Co do jedzenia, to idzie się przyzwyczaić, mogę jeść w niedużych ilościach 5 razy dziennie, ostatni posiłek do 18:00, lista produktów dosyć uboga
. Jak zostanę Matką Karmiącą to będę przeszczęśliwa, bo nagle okaże się, że mogę dużo więcej produktów jeść niż teraz
( cholestaza kończy się z chwilą wyciągnięcia łożyska
). Najgorsze są noce, wtedy świąd się nasila, w domu nie dałabym rady, tutaj dostaję tabletkę uspokajającą ( głupiego Jasia
) i udaje mi się jakoś przespać do 2-3, później idę pod prysznic i udaje mi się dospać do 6. Ech
...
, w ciągu 10 minut to nawet nie zdążyłabym obudzić córy, żeby się jakieś ruchy zapisały
...
.
...
.
...
.
hihi a byl jakis halny czy cos? uff no to pieknie jak nie ma nawet jednego wolnego lozka bedziemy musialy opanowac jakis inny oddzial szpitalny:-) mam nadzieje ze w dzien troszke odsapniesz, to juz nasze ostatnie chwile oficjalnie w dwupaku kiedy mozemy troszke bezkarnie zapasc w drzemke kiedy nam sie podoba
. Dwie dziewczyny ode mnie z pokoju trafiły na Ż. w zeszłym tygodniu, jeżdżąc najpierw na Galla, Kopernika i na Ujastek, bo nigdzie nie było miejsc
. U nas wypełniły ostatnie łóżka. Nie wiem, jak to jest, że długo, długo nic, a później jest zlot...