Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja spakowałam jakoś w 36 tyg. jak jechałam na święta do rodziców ale zawsze na wszelki wypadek możesz spakować się przed wyjazdem żeby być spokojniejszą, chodzi głównie o to żeby się nie stresować że musisz wracać bo trzeba się spakowaćA kiedy pakowałyście torby?
Wybieram się na dwa tygodnie do rodziców i jak wrócę to będzie dokładnie skończony 35tydzień i nie wiem czy to wystarczy?)
a ja tak trochę miałam schiza, że nie chce tego zostawiać na ostatnią chwilę.A kiedy pakowałyście torby?
Wybieram się na dwa tygodnie do rodziców i jak wrócę to będzie dokładnie skończony 35tydzień i nie wiem czy to wystarczy?)
Ja swoją już spakowałam ale ja straszna panikara jestem :-) Całą wyprawkę skończyłam kompletować w marcu bo się bałam, że nie zdąże haha

jakbyście się umawiały to ja też chętnie dołączę oo mnie to już od dwóch tygodni maż goni żebym się za to zabrała a ja jakoś nie mam wenymam po cichu nadzieję że jak się nie spakuję to nie muszę rodzić ;-)
Ostatnio się zgadywałyście żeby się spotkać na podobnym etapie ciąży, ja też rodzę w połowie czerwca (termin na 16) ale nie działało mi coś forum i nie mogłam odpisaćjakbyście się umawiały to ja też chętnie dołączę
![]()

. Mam wrazenie ze ten zabieg jest naduzywany i powinno sie to zmienic..