Aisha_2012
Zaciekawiona BB
Też mi powiedziano,że zajęcia są od 16:40, także warto być na czas....Do zobaczenia na Sz.R. !

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
).
)
Parking płatny i to 5 zł za każdą rozpoczętą godzinę :/ A z parkowaniem na chodniku to tam trzeba uważać bo na ulicy wzdłuż szpitala jest zakaz, dopiero wjeżdżając w osiedle można.
;-)). 
(naprawde zielona jestem). Wiem że wejście od izby przyjęć ginekologicznej i windą na dół, ale nie wiem gdzie ta IP jest
. Jakoś oznaczone te budynki są?Aloha, a ktory to budynek w którym odbywaja sie zajęcia? Jak wchodze na google. maps to widze ze jest ich tam co najmniej kilka(naprawde zielona jestem). Wiem że wejście od izby przyjęć ginekologicznej i windą na dół, ale nie wiem gdzie ta IP jest
. Jakoś oznaczone te budynki są?
tj. Izba Przyjęć (zobaczysz ją na pewno) - a potem faktycznie windą w dół z niekoniecznie przesympatycznym "Panem Windowym" ;-)
, zajęcia fajne, choć samo wejście do szkoły rodzenia dość specyficzne, przez te nieciekawie pachnące podziemia
Mam nadzieję,że następne spotkanie będzie nieco krótsze, bo dzisiaj to jakieś 2,5 h trwało.....
Zwłaszcza ze na30 min ćwiczeń muszę dojechać 15-30 min w jedną stronę...