reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Dzieki za wskazówki odnośnie Sz.R :)

Powiecie jeszcze gdzie sie kierować od przystanku? Ja nie znam zupełnie tamtych okolic i znając moją orientacje w terenie to pewnie pojde wszedzie tylko nie tam gdzie trzeba :baffled:.

A na pierwsze zajecia nie trzeba rzeczy do ćwiczeń, dobrze pamietam?

Katerinka - a co Ty tak późno na te "nauki" się wybrałaś? ;) Nie zapisali Cię wcześniej? Byśmy mogły razem z Kurdwanowa jeździć - ale ja już jestem po (zaczęłam w marcu). W każdym razie mam nadzieję że bez problemu uda Ci się dotrzeć.

Podpowiedź też dla Ciebie i pozostałych zmotoryzowanych apropos parkingu - przy szpitalu jest płatny (darmowy tylko w dzień porodu), ale wystarczy podjechać dalej ulicą równoległą do szpitala (mam na myśli kierujących od strony południowego Krakowa) i tam można spokojnie parkować na chodniku (okolica dość charakterystyczna tj. Dom Pogrzebowy + prosektorium :baffled:).

Kalita - co do przystanków MPK i jak się kierować to nie doradzę bo nie wiem, ale masz rację co do ciuchów do ćwiczeń - na pierwsze nie trzeba bo to będą wykłady (zarezerwujcie sobie jakieś 2,5h...), a potem w tygodniu będą ćwiczenia (choć niekoniecznie trzeba się przebierać - jak będziesz mieć jakieś niekrępujące spodnie to ok, poza tym wystarczy tylko zdjąć buty i robisz wygibasy na materacach, workach sako itp. akcesoriach :blink: )

Ostatnia edycja:
Parking płatny i to 5 zł za każdą rozpoczętą godzinę :/ A z parkowaniem na chodniku to tam trzeba uważać bo na ulicy wzdłuż szpitala jest zakaz, dopiero wjeżdżając w osiedle można.

Parking płatny i to 5 zł za każdą rozpoczętą godzinę :/ A z parkowaniem na chodniku to tam trzeba uważać bo na ulicy wzdłuż szpitala jest zakaz, dopiero wjeżdżając w osiedle można.

Zakaz jest ale wzdłuż ulicy tuż przy szpitalu - dlatego napisałam, żeby podjechać dalej w okolice Domu Pogrzebowego (nie doradzam parkowania na zakazie :-p;-)).

Aloha, a ktory to budynek w którym odbywaja sie zajęcia? Jak wchodze na google. maps to widze ze jest ich tam co najmniej kilka :baffled: (naprawde zielona jestem). Wiem że wejście od izby przyjęć ginekologicznej i windą na dół, ale nie wiem gdzie ta IP jest :baffled:. Jakoś oznaczone te budynki są?

Aloha, a ktory to budynek w którym odbywaja sie zajęcia? Jak wchodze na google. maps to widze ze jest ich tam co najmniej kilka :baffled: (naprawde zielona jestem). Wiem że wejście od izby przyjęć ginekologicznej i windą na dół, ale nie wiem gdzie ta IP jest :baffled:. Jakoś oznaczone te budynki są?

Jak wchodzisz przez główną bramę szpitala to nie idziesz do głównego budynku na wprost tylko kierujesz się na lewo - tam za głównym budynkiem właśnie po lewej stronie jest budynek docelowy :blink: tj. Izba Przyjęć (zobaczysz ją na pewno) - a potem faktycznie windą w dół z niekoniecznie przesympatycznym "Panem Windowym" ;-)
Po pierwszych zajęciach zapewne wypuszczą Was drzwiami piwnicowymi, a wtedy to już spokojnie tamtędy można wchodzić, bez "niespecjalnie natarczywej" pomocy ;-) "Pana Windowego" ;-):-)

Ostatnia edycja:
ja trafiłam bez problemu:-D, zajęcia fajne, choć samo wejście do szkoły rodzenia dość specyficzne, przez te nieciekawie pachnące podziemia:szok: Mam nadzieję,że następne spotkanie będzie nieco krótsze, bo dzisiaj to jakieś 2,5 h trwało.....

reklama
Trafiłam :-):-):-D
Ja to ta z wielkim brzuchem w różowym worku która pierwsza poleciała do tylu na sako leżeć ;-)
Mam notatki więc jak jutro znajdę chwile napiszę co było.

Aloha80 wcześniej się nie udało zapisać... Byłam o 16.25 ale juz w okolicy przez 10 min nie znalazłam miejsca...a że cieżko mi się chodzi wolałam na miejsce pojechać... Na szczęście jak wyjezdzalam z parkingu dostałam zniżkę ;-)
Na ćwiczenia juz nie dam rady chodzić bo nie mam z kim Patrycji zostawić ale mi nie zależy... Jak juz zajade na porodowke to poproszę o instruktaż skakania i oddychania :tak: Zwłaszcza ze na30 min ćwiczeń muszę dojechać 15-30 min w jedną stronę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry