Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A rodziłaś przez cc czy sn? Jaki lekarz był wtedy na dyżurze? Ja się boję żeby nie trafić na takiego wysokiego młodego, dziewczyny na niego narzekały...chyba Zientara. Boję się też, że będą na siłę mnie zmuszali do sn, a ja się będę męczyć godzinami:-(.Ja już "po" :-) Ten szpital to dobry wybórJak macie jakies pytania to chetnie odpowiem :-)
Ja już "po" :-) Ten szpital to dobry wybórJak macie jakies pytania to chetnie odpowiem :-)
), Ujastek (słyszałam że straszna masówka jest tam teraz
) i właśnie Żeromski ( chyba najlepszy z tych trzech).A rodziłaś przez cc czy sn? Jaki lekarz był wtedy na dyżurze? Ja się boję żeby nie trafić na takiego wysokiego młodego, dziewczyny na niego narzekały...chyba Zientara. Boję się też, że będą na siłę mnie zmuszali do sn, a ja się będę męczyć godzinami:-(.
Tzn trafiłam na jego dyżur 
Za to przyszedł jakiś stary, chyba jakiś profesor, niby miły, żartowniś, ale tak mnie wygniótł w środku, że po zobaczeniu mojego wyrazu twarzy położna powiedziała, że więcej go tu nie wpuści.