Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hmmm przez was:-) też wybrałam się po truskaweczki:-) przynajmniej one sprawiają że człowiek ma lepszy humor ... widzę że wszystkie narzekamy ile się da ale szczerze mówiąc niech mężowie wiedzą że nie jest lekko i im bliżej tym gorsze samopoczucie ... siku co 1 h to u mnie również norma ... więc noce są okropne...
Nuśka skoro jesteś spod Krakowskiej wsi to możemy być nawet sąsiadkami:-) ja jestem "spod" Myślenic
Kciuki zaciśnięte ... trzymajcie się czerwcóweczki:-)
no prosze spod myślenic ja mieszkam 8 km od myślenic :-)no fakt z tym narzekaniem to zaczyna byc nawet zabawne haha mąz mi powiedział że robie sie nie do wytrzymania hahaha troche musze mu podokuczać nie może byc spokojnyfakt czuje sie bardzo dobrze ale to czekanie i nie pewność kiedy sie to zacznie jest męczące. rozumiem że Monja2 rodzisz w Żeromskim czy może gdzieś indziej?do jakiego gin chodzisz?
a ja mieszkam w myślenicach chciałabym rodzić w Żeromskim i mam nadzieję, że uda mi się tam dotrzeć na czas.
Już od jakiegoś czasu odwiedzam forum i postanowiłam dołączyć do Waszego grona jak i czerwcówek :-)
a ja z myślenic Chciałabym rodzić w Żeromskim i liczę na to, że zdążę na czas. Od jakiegoś czasu czytam wpisy na forum i postanowiłam dołączyć do Waszego grona jak i do czerwcówek.:-)
Nuśka ja chodzę do dr Derwisz do Wiśniowej - ona do grudnia pracowała w Żeromskim i poleciła mi ten szpital, zaczęłam się zastanawiać aż trafiłam na to forum - spędziłam kilka dni czytając je następnie wybrałam do Krakowa celem zobaczenia "na żywo" co mnie czeka - tam bardzo miła położna (nie znam nazwiska) oprowadziła mnie i od tego czasu wiem że chcę tam rodzić ...
witamy kruszka89 fajnie że są osoby z moich okolic
Monja2 moja gin tez mi poleciła ten szpital nie byłam w nim ale coraz bardziej przekonuje sie ze tam chce rodzić. z moich znajomych wszystkie rodziły w myslenicach ale kurcze nie jestem przekonana do końca większość z nich jest zadowolona ale kusi mnie żeromski i możliwość zzo w nim bo nie wiem jak będzie i czy wytrzymam ból mam mętlik w glowie. bo nie wiem gdzie rodzić