Tweety nie ty jedyna masz skłonności do zamartwiania. Mysle że w tych końcowych dniach to mało która takich skłonności nie ma.
Ola witaj

, zaglądaj tak czesto jak bedziesz chciala

. Po porodzie możesz zaglądnąć na wątek "ciążowe pogaduchy i rady mam z Żeromskiego". Dziewczyny ktore poznały się na tym własnie wątku zalozyły nowy kiedy ich dzieciaczki pojawiły sie na świecie. Wymieniaja sie doświadczeniami i poradami odnośnie dzieci

.
Ja zadnych filmów porodowych nie oglądam bo nie chce sie uprzedzać :-), wystarczy mi mój własny stres.
Co do ujastka i ktg, trzeba mieć skierowanie na ktg zeby je tam wykonać?
Gocha, dzieki za pocieszenie

, nie powiem troche uspokoiłaś
Edita, co do łozyska to ja mam 2 stopień od 31 maja kiedy to moiałam ostatnie usg, a poki co ani widu ani słychu o porodzie :-(. Ale u Ciebie jest raczej bardziej rozwinieta akcja

. Powodzenia jutro na ktg i koniecznie daj znać jak tam po. Widze ze jutro bedziesz 1 dzien po terminie, czyli dokładnie takjak ja w piatek (wg terminu z okresu) i ciekawa jestem czy bedziesz badana itp
Sallyna, juz wynik powinnaś mieć. Ja miałam pobierane wymazy w środe raniutko i już w piatek wieczorem wyniki pojawiły sie w systemie. Ogólnie czeka sie od 3-5 dni, wiec cos długo u ciebie to trwa. Zadzwons obie jutro i dopytaj sie.