reklama

Poród w Żeromskim

Margosia daj znać co dziś się dowiesz :) ja też ogoromnie nie chcę isc do szpitala i będę negocjować i dojeżdzać nawet xxx razy , ale nie chce tam bezczynnie leżeć.
Kalita jak wygląda sączenie wód , czy można pomylić z upławami ? Bo ja mam coś takiego , ale wydaje mi się , że jest tego za mało zeby byly to wody. Boję się , żę mogłam zlapac jakąś infekcję czy coś bo zawsze byłam na to podatna...

reklama
wody płodowe są porównywalne do moczu, tyle że często towarzyszy im śluz (pozostałości czopu śluzowego). Tyle, że na prawdę całkiem sporo się ich sączy - mi zeszły 2 opakowania tych wielkich podkładów ;)

KALITKA jak tam???????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja myślałam, że w takie upały to to się powinno szybciej dziać :( Sama mam wrażenie, że do 11 lipca to nie dotrwam ale z tego co czytam to każda ciężarna ma w 9tym miesiącu takie wrażenie, że to już :-)
W piątek zaczynamy 38 tydzień więc nadchodzi czas, że trzeba przestać używać windy, może schody coś pomogą :-)

dziewczyny czy wy też tak puchniecie? ja mam nogi juz jak balerony a zamiast palców u rąk to mam serdelki. W ciągu 2 tyg. 2 kg przytyłam, chyba woda się zatrzymuje w organizmie.
37 tyg. to taki przełomowy - każda z nas chciałaby już urodzić a tu faktycznie większość ma przenoszone ciąże.

dziewczyny czy wy też tak puchniecie? ja mam nogi juz jak balerony a zamiast palców u rąk to mam serdelki. W ciągu 2 tyg. 2 kg przytyłam, chyba woda się zatrzymuje w organizmie.
37 tyg. to taki przełomowy - każda z nas chciałaby już urodzić a tu faktycznie większość ma przenoszone ciąże.

ja wogole nie puchne, wrecz przeciwnie od miesiaca nic nie przytylam - co mnie troche nawet martwi. zatrzymalam sie na +9kg. ale puchniecie jest zupelnie naturalne, zwlaszcza w ten upal! gin mi tylko mowila, ze jesli sie puchnie to powinno sie jeszcze wiecej pic-to wazne!
ja dzis rozpoczynam 37tc, ale wciaz nic nie zapowiada porodu, wiec przenosze jak nic :P

Margosia urodzila - gratulacje! to czekamy jeszcze na wiesci od Kality :)

Margosia gratulacje :) Czekamy na relacje jak przebiegało wszystko :)

Z tego co śledzę to forum to większość Mam jest z huty. A jest tu ktoś z okolic Woli Duchackiej czy Kurdwanowa? :)

reklama
Margosia gratulacje :) ciekawe co u Kality pewno też już "rozpakowana". Bo jak wody odeszły to do 24 godz powinno się dziecko urodzić (tak mi powiedziano podczas przyjęcia na patologię).:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry