Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a judka czyzbys Ty rodzila? aha, apropos wystawienia opieki nad zona - np w Medicoverze moja gin nie wystawi mezowi opieki bo on sam nie jest pacjentem Medicoveru wiec bedzie musial isc do swojego internisty.Czesc dziewczyny. Na szczescie jeszcze nie urodziłam :-) Miałam napisac wieczorem jak wroce z wizyty od gin. Mąż dzisiaj siedzi ze mna w domu, wiec korzystam, ze moge z nim pogadac, a nie czekac az wroci z pracy :-)spokojnie jest teraz na forum bo rzeczywiscie malo dziewczyn do porodu zostalo....Zamia, ja chyba sie zgodze na oksy jutro jesli mi zaproponuja - juz naprawde nie moge sie doczekac:-) dzis w nocy mialam skurcze ale nic regularnego I przeszlo po 2 godzinach... ja nie wiem co ONA taka uparta - pogoda jest ladna, bedzie Lwem, ksiaze sie juz urodzil, wszystko gotowe - nie wiem na co czekaa judka czyzbys Ty rodzila? aha, apropos wystawienia opieki nad zona - np w Medicoverze moja gin nie wystawi mezowi opieki bo on sam nie jest pacjentem Medicoveru wiec bedzie musial isc do swojego internisty.
hej dziewczyny
czytam wasz wątek i wiele pytań mi się nasuwa jak możecie to proszę odpiszcie choćby w skrócie:
- jak wyglądają sale porodowe w żerom.?
- jak z łazienkami?
- jest przepełnienie tak jak się to słyszy na Ujastku?
A ty nadal nic ??? ojej...spokojnie jest teraz na forum bo rzeczywiscie malo dziewczyn do porodu zostalo....Zamia, ja chyba sie zgodze na oksy jutro jesli mi zaproponuja - juz naprawde nie moge sie doczekac:-) dzis w nocy mialam skurcze ale nic regularnego I przeszlo po 2 godzinach... ja nie wiem co ONA taka uparta - pogoda jest ladna, bedzie Lwem, ksiaze sie juz urodzil, wszystko gotowe - nie wiem na co czekaa judka czyzbys Ty rodzila? aha, apropos wystawienia opieki nad zona - np w Medicoverze moja gin nie wystawi mezowi opieki bo on sam nie jest pacjentem Medicoveru wiec bedzie musial isc do swojego internisty.
Dzieki wielkie.Dotka co prawda u mnie to pracodawca przygotował takie wnioski więc ja tylko wstawiłam tam moje dane ale myślę, że możesz skorzystać z takiego wzorku. Oczywiście wszystko jak w normalnym podaniu - czyli z lewej Twoje dane, później do kogo jest podanie czyli pewnie jakiś tam dział persolnalny u Ciebie w firmie i dalej u mnie jest coś takiego:
WNIOSEK O UDZIELENIE ŁĄCZNIE URLOPU MACIERZYŃSKIEGO/DODATKOWEGO URLOPU MACIERZYŃSKIEGO ORAZ URLOPU RODZICIELSKIEGO
Proszę o udzielenie mi łącznie urlopu macierzyńskiego, dodatkowego urlopu macierzyńskiego oraz urlopu rodzicielskiego w wysokości ......... tygodni w okresie od dnia................do dnia .........
W załączeniu przesyłam zaświadczenie ze szpitala poświadczające datę porodu.
Myślę, że coś takiego wystarczy![]()
hej dziewczyny
czytam wasz wątek i wiele pytań mi się nasuwa jak możecie to proszę odpiszcie choćby w skrócie:
- jak wyglądają sale porodowe w żerom.?
- jak z łazienkami?
- jest przepełnienie tak jak się to słyszy na Ujastku?
koszmar!!! Czyli do przodu jakies 15 kg.