Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Angella, własnie tak sobie to tłumacze :-) Juz sie nie nakrecam, bo to i tak nic nie da.Judka, ależ masz czekania. Najpierw nastraszyli a teraz się już doczekać nie możesz.Nie martw się napewno mała w końcu wyjdzie, może jeszcze potrzebuje sobie poleżeć w brzuszku. Już napewno coraz bliżej spotkania z dzidzią
![]()

Laura ładnie rośnie także nie ma powodu do niepokoju,jedynie co to uznali,że mam źle obliczony termin porodu i ciąża jest młodsza o ok 2 tygodnie więc termin tak na ok 20 września no ale w rzeczywistości tak naprawdę okaże sie jak bedzie i kiedy Laura zechcę wyjść
nikol273 no widzisz, juz mozesz odetchnac z ulga :-) Bardzo sie cieszę, ze z Malutka wszystko ok i że wróciłyście do domku :-) Nie ma nic lepszego jak wewnetrzny spokoj Mamy :-)Witajcie kochane
Wreszcie mnie wypuścili ze szpitala:-)
I na szczęście u nas wszystko dobrzeLaura ładnie rośnie także nie ma powodu do niepokoju,jedynie co to uznali,że mam źle obliczony termin porodu i ciąża jest młodsza o ok 2 tygodnie więc termin tak na ok 20 września no ale w rzeczywistości tak naprawdę okaże sie jak bedzie i kiedy Laura zechcę wyjść
W kazdym razie najważniejsze,że wszystko z nią jest dobrze:-)