Anet1981
Aktywna w BB
Z tego forum to większość dzieciaczków było "poterminowych"Każda czekała z niecierpliwością
Może teraz jak się zrobiło chłodniej to nie będą chciały tyle leżakować w brzuszkach.
Ja mam jeszcze tyle czasu, a już nie mogę się doczekać. Wszystko naszykowane, poprane i czeka sobie na małą żabcię.
Termin mam na 19 września według OM, a na USG prenatalnym wyliczyło termin 13 września. I gin. pow. że bardziej pradopodobny jest termin ten z USG niż z kalendarzyka. U was też na USG wyszedł inny termin?
termin z om mam na 21,09
35 tc dzidziuś ważył 2000g
a prawdopodobnie w przyszłym tyg.o ile nie jutro po wizycie mnie położą na wywołanie.skurcze już mnie biorą od kilku nocy.tej nocy biegunka wymioty organizm się sam oczyszcza przygotowuje do porodu.więc każda inaczej przechodzi
no ale zobaczymy jak to będzie. 

termin z OM mam na 5.09 a z USG (duża róznica) ok 20.09 a pierwszą ciążę tez przenosiłam rodziłam w 42tc no nic okaże się jak to będzie wizyte mam za tydzień u gina to ciekawe czy coś tam rusza bo ogólnie czuję sie dobrze tylko mi strasznie dłonie drętwieją i czucia w palcach nie mam.