Evvella
Zaangażowana w BB
nicol ludzie sobie chyba sprawy nie zdają z tego co mówią, tak jakbyśmy nie chciały urodzić co najmniej - masakra. Nie dość że się męczymy na sam koniec to jeszcze potrafią człowieka dobić.
A u mnie obrotów ciąg dalszy, dzisiaj wizyta u internisty, jutro badania końcowe a w czwartek wizyta u gina i kolejne KTG.
A jak Wasze samopoczucie na te jesienne dzionki? Wczorajsza wieczorna wichura aż mnie przeraziła, mam nadzieje że jesień będzie ładna i słoneczna żebyśmy mogły jakieś spacerki zaliczyć:-):-)
A u mnie obrotów ciąg dalszy, dzisiaj wizyta u internisty, jutro badania końcowe a w czwartek wizyta u gina i kolejne KTG.
A jak Wasze samopoczucie na te jesienne dzionki? Wczorajsza wieczorna wichura aż mnie przeraziła, mam nadzieje że jesień będzie ładna i słoneczna żebyśmy mogły jakieś spacerki zaliczyć:-):-)
no i najadłam się jak...nie powiem kto;-)
gin twierdzi ze do piątku urodze!!! cieszę się bardzo ale z drugiej strony nie nakręcam się...bo róznie to bywa.
!!! Jakbyśmy miały na to jakiś wpływ kiedy dziecko zechce wyjść!
w dzień i w nocy i chyba strasznie nisko się już ułożył bo tak mnie ciągnie brzuch do przodu że nie mogę chodzic