Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to można poprosić o usg dodatkowo prócz ktg w szpitalu? sama bym chciała wiedzieć ile mój mały waży, bo ostatnie usg miałam w 36 tyg., poza tym stan wód mam na granicy dolnej normy. W środę mam następne ktg jak poproszę to zrobią?
Do dziewczyn które rodziły i dopiero będą, słyszałyście o takiej opcji znieczulenia jak gaz rozweselający? wiem od znajomej że na ujastku jest to możliwe i chyba w narutowiczu też, podobno jest to lepsze od zzo i bardzo popularne się robi, w UK i USA podobno norma...
Któraś z Was słyszała, czy w żeromskim też możliwe?
O matko! Ja mam byc o tej samej porze!Ninuszka właśnie w BC mi kazała przyjść koło 11-12![]()
Oj już nie żałuję. Super wszystko tłumaczy, nie muszę się jej o wszystko wypytywać. Na prawdę kobieta jest genialna :-)
U nas dalej nic ...i stąd moje pytanie, czy miał ktoś indukowany poród w Żeromskim? Jak to wygląda? Bo dostałam skierowanie na poniedziałek, będzie to już 11 dzień po terminie.
No trudno jak trzeba to trzeba.... oby tylko wszystko dobrze się skończyło ...
A co do usg szpitalnego przed porodem to szymko miał ważyc 3200 i miec ok - a ważył 3970 i miał 60 cm także trochę mnie zaskoczył swoimi wymiarami![]()
U nas dalej nic ...i stąd moje pytanie, czy miał ktoś indukowany poród w Żeromskim? Jak to wygląda? Bo dostałam skierowanie na poniedziałek, będzie to już 11 dzień po terminie.
Wru pewnie jesteś już po, daj znać jak poszło, tulisz już swoje maleństwo? a ta indukcja oksy jest rzeczywiście taka bolesna?

A co ma być bolesne? Przetaczanie kroplówki (że aż boli ręka) czy skurcze po niej są dużo bardziej bolesne? Mało wiem na ten temat, a w zasadzie nic...![]()