Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Owszem mielismy kontakt skora do skory tylko mały był owinięty dwukrotnie pępowiną wokół szyi i zbadała go pediatra odśluzowała i wrócił do mníe,ubrane miał body z długim rękawem i pajacyk do tego zawinięty w rożek fakt bardzo na salach położniczych jest gorąco,a ja ubieralam go tak samo body z długim rękawem i pajacyk i miałam rożek i taki bawełniany kocyk to tylko tym kocykiem go okrywałam,no i rękawiczki na rączki bo potwornie się drapał.
Apropo smoczka ja mu nie dawałam bo nie pozwalały ale gdybym miała potrzebę to bym olała ich zakazy,natomiast teraz jak chce synkowi dac to nie daje rady bo wypluwa i drze się.
Dzięki bardzo za odpowiedź. Pewnie przez to owinięcie pępowiną szybkie badanie przez pediatrę.
A w czym jechałaś do szpitala?![]()
Jeżeli chcesz, żeby dziecko trzymało smoczek w buzi, bo ma duży odruch ssania, to podobno sprawdza się metoda delikatnego ciągnięcia smoczka, czyli wkładasz i za chwilę lekko ciągniesz. Jeszcze nie miałam okazji wypróbować, więc nie wiem czy rzeczywiście działa.
Maly ma bardzo duzy odruch ssania ale pewnie chodzi o ksztalt smoczka bo ani nuk ani avent nie przypadly mu chce mu kupic soothie z philipsa i zobaczymy wtedy.