Ja tak miałam pod koniec 7msc i okazalo sie ze skrocila sie szyjka. Lekarka kazała leżec 4tygodnie na lewym boczku i nic nie robić dosłownie a teraz...wlasnie dzis zaczyna sie 42tydzien a mały nie chce wyjść![]()
łooołlll
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam pod koniec 7msc i okazalo sie ze skrocila sie szyjka. Lekarka kazała leżec 4tygodnie na lewym boczku i nic nie robić dosłownie a teraz...wlasnie dzis zaczyna sie 42tydzien a mały nie chce wyjść![]()
łooołlllszaleństwo..42 tydzień ...to już musi być Ci bardzo ciężko....
Tak i niestety nie wiem jaki ból jak odróżniać a boli po kolei wszystko![]()
A czułas może w jakiś sposób że robi Ci się to rozwarcie? Jestem już 4dni po drugim terminie i skurczy zero :/ wczoraj miałam rano jakiś śluz z brązowymi niteczkami ale tylko raz i dalej nic...(
Candy i ile czasu mineło od podłaczenia oxy do urodzenia dzidziusia? Agnieszka ten sluz brązowy z niteczkami to pewnie czop śluzowy. Przewaznie odchodzi cały ale zdarza sie ze wychodzi w częciach![]()
Podłączyli mi koło 15 ale dopiero skurcze dostałam o 20 i po 1h50 synek się urodził.