Ja tak miałam pod koniec 7msc i okazalo sie ze skrocila sie szyjka. Lekarka kazała leżec 4tygodnie na lewym boczku i nic nie robić dosłownie a teraz...wlasnie dzis zaczyna sie 42tydzien a mały nie chce wyjść![]()
łooołlll
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam pod koniec 7msc i okazalo sie ze skrocila sie szyjka. Lekarka kazała leżec 4tygodnie na lewym boczku i nic nie robić dosłownie a teraz...wlasnie dzis zaczyna sie 42tydzien a mały nie chce wyjść![]()
łooołlllszaleństwo..42 tydzień ...to już musi być Ci bardzo ciężko....
Tak i niestety nie wiem jaki ból jak odróżniać a boli po kolei wszystko![]()
mam nadzieje ze usg sie myliło i wazy troszke mniejA czułas może w jakiś sposób że robi Ci się to rozwarcie? Jestem już 4dni po drugim terminie i skurczy zero :/ wczoraj miałam rano jakiś śluz z brązowymi niteczkami ale tylko raz i dalej nic...(
Candy i ile czasu mineło od podłaczenia oxy do urodzenia dzidziusia? Agnieszka ten sluz brązowy z niteczkami to pewnie czop śluzowy. Przewaznie odchodzi cały ale zdarza sie ze wychodzi w częciach![]()
Podłączyli mi koło 15 ale dopiero skurcze dostałam o 20 i po 1h50 synek się urodził.