dzag82
Mama Tymka, Witka i Brunka
katjusza77, no to się będziemy nawoływać po Krakowie we cztery
.
asia.85, oczywiście że się wybiorę na dni otwarte. Ja jestem dziwacznym człowiekiem i nie lubię nowości i obcych miejsc :-). Muszę najpierw poznać i przekonać się. Na Ujastku miałam kiedyś tomografię, no to powiedzmy znam już wejście na ginekologię. Na początku maja mam tam echo serca Bąbla – poznam kolejny kawałek szpitala. Potem pójdę na dni otwarte – to już poznam cały oddział. Więc w trakcie porodu będę się już czuła jak u siebie
. Ale ja na skorzytstanie z dni otwartych poczekam do mojego L4, a jeszcze się na nie nie wybieram. Poza tym teraz jeszcze nie wiedziałabym pewnie o co pytać, a za półtora-dwa miesiące na pewno będę już mądrzejsza o to, czego jeszcze nie wiem
. A dni otwarte są w każdy wtorek od 15 do 17. Oprowadzane są grupki, które się uzbierają.
.asia.85, oczywiście że się wybiorę na dni otwarte. Ja jestem dziwacznym człowiekiem i nie lubię nowości i obcych miejsc :-). Muszę najpierw poznać i przekonać się. Na Ujastku miałam kiedyś tomografię, no to powiedzmy znam już wejście na ginekologię. Na początku maja mam tam echo serca Bąbla – poznam kolejny kawałek szpitala. Potem pójdę na dni otwarte – to już poznam cały oddział. Więc w trakcie porodu będę się już czuła jak u siebie
. Ale ja na skorzytstanie z dni otwartych poczekam do mojego L4, a jeszcze się na nie nie wybieram. Poza tym teraz jeszcze nie wiedziałabym pewnie o co pytać, a za półtora-dwa miesiące na pewno będę już mądrzejsza o to, czego jeszcze nie wiem
. A dni otwarte są w każdy wtorek od 15 do 17. Oprowadzane są grupki, które się uzbierają.
Nic w serduszku niby się nie dzieje niedobrego, ale stwierdziła, że ma możliwość mnie zapisać na badania z NFZ i możemy w ten sposób potwierdzić na 100% że wszystko jest ok. W sumie to nie pomyślałam nawet, że to nie jest jakieś standardowe badanie...
choc czy bede, nie wiem. Niedlugo trzeba bedzie jakiś wątek skołować o opowiesciach z naszych sierpniowych porodów