Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzag ja mam 42tyg. termin z om 20.08, a z usg 29.08z Laurką miałam identyczną różnicę, więc będzie mały dzieć, albo będę chodzić do września z brzuchem
![]()
a sobie w 120hahahaha dobre...i w ten oto sposób sprawiłaś, że ja rezygnuję z porodu. Już się rozmyśliłam. Ja sobie tak będę chodziła z brzuchem. Luz. Trochę ciuchów tylko dokupię.
jedno szczescie!mistyczne jak cholera![]()
boshe to juz wtedy coraz blizej nasja nie chce nic mówić ale "lipiec" też już się zaczął rozpakowywać..

ja mysle ze to zart.. masakrazawsze jak tak mówiłam to moja dosadna koleżanka dodawała:
"ale ile przy tym umierało!"
edit: żeby nie było, to żart był!!
boze ja rodzilam 9 lat temu!!!Kajtusza![]()
no urodziły i my też urodzimy, W końcu to kilka godzin masakry i po krzyku. Gdyby to miało trwać tydzień dwa to by 70% nas wymarło ale te kilka godzin jest do ogarnięcia co nie zmienia faktu, że ja i tak nie chcęTyle dobrze, że się nie boję i liczę na fory z okazji poprzedniego porodu (lekarze mówią, że do 3 lat od ostatniego organizm jest już wstępnie rozciągnięty i gotowy)
ja tez bez znieczulenia, ja nie wiem co to bedzie, chcialabym rodzic bez farmaceutyki, ale czy dam rade????Ja też zaczynam się bać porodu, zwłaszcza w nocy jak sobie to wszystko przypomnę.
Rodziłam dwa razy bez znieczulenia i przeżyłam, to może i trzeci przeżyję tak się pocieszam.
gorzej niz slona ja życzę wszystkim porodów w 38 tygodniua sobie w 120
Mi dzis gin powiedziala ze drugi porod szybszy jest i lzejszy
Ale moja siostra ktora rodzila 4 razy tego nie potwierdza
Ale ona miala tez cesarki wiec pewnie dlatego nie widziala roznicy.Podobno po cesarce ,kolejny naturalny porod jest bolesniejszy
no dobra juz was nie bede straszyc:-)Jak urodze najwczesniej to wam dokladnie opisze co i jak ;-)
dobrze ze za tydzien do szkoly rodzenia sie z M wybieramy moze mnie to troche uspokoi...