Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też myślałam o szkole rodzenia, właśnie dlatego żeby oswoić się z porodem, czegoś nauczyć i dowiedzieć się co mnie dokładnie czeka. Niestety najbliższa fajna szkoła jest w Krakowie (około 50 km) a to troche daleko dojeżdżać (zwłaszcza po pracy). A mój mąż nie pali się za bardzo do tego pomysłu.
Jeśli chodzi o sam poród to mąż chce rodzić ze mną, tym bardziej że w szpitalu, w którym zamierzam rodzić (w Suchej Beskidzkiej) tylko do porodów rodzinnych dostaje się osobną salę.
A właśnie czy słyszałyście coś o szpitalu w Suchej Beskidzkiej?
Ja wybrałam Rydygiera, i moja lekarka tam nie pracuje, w sumie dla mnie to bez znaczenia bo moją kuzynkę prowadził ordynator szpitala z Krakowa, rodziła u niego na jego dyżurze, dodatkowo kasę mu dała, a poród 24 godziny i zakończony porodem kleszczowym vacum.
W tej chwili myślę że co ma być to będzie i koniec.....nie mam na razie ochoty przejmować się porodem, bo jak widzimy jest to pikuś w porównaniu do innych problemów.