wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Kasialle wiem co czujesz!! Ja miałam to samo!:-(Praktycznie wcale nie karmiłam bo maksa co udało mi się ściągnąć to z pół paznokcia!:-(Szkoda gadać!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie to faktycznie przesada i moze na psychę paść
U mnie pediatra nakręcał mnie na cycowanie, jak miałam chwile słaboscie to mi mówił to jeszcze ze dwa miesiace przynajmniej itd;-) Ta moja znajoma nigdy nie spotakła się z jakimiś tekstami albo nieprzyjemnościami przez to że jedzie na butli
a znowu moja mama jak jej oświadczyłam ,że kończe karmienie to dostałą szoku, że czego tak szybko, że co mi zależy itd...a sama karmiła mnie półtora miesiaca
To jest nasz wybór i nikomu nic do tego. A cycki tracą jędrnosć nie od karmienia tylko od ciąży

Cześć dziewczyny
mam pytanko odnośnie porodu, mam nadzieje że czegoś się od was dowiemmianowicie chodzi mi o to czy za poród w jakimkolwiek szpitalu sie płaci? obecnie nigdzie nie pracuje, nie jestem nigdzie ubezpieczona itd. czy jak bede rodzić to każdy szpital mnie przyjmie i nie bede musiała za poród płacić??? to dla mnie bardzo ważne...

Tłumaczę, że nic mi nie leci, brodawki całe poranione, piersi obolałe od molestowania bo kto mądrzejszy każdy po kolei przychodził i próbował coś wycisnąć na siłę!!!

To było straszne a dziecko głodne!!!!:-(Ja się właśnie teraz najbardziej boję tej nagonki na karmienie piersią!:-(Nie wiem jak przeżyje te mam nadzieję tylko 3/4 dni w szpitalu(daj Boże żeby nie więcej!!!!) jak znowu będą takie problemy z pokarmem szlag mnie trafiał jak w kolejnych dobach młoda była głodna , ja nie miałam jej co dać a pielęgniarki nie chciały dawać butelki!! Ile ja się nawalczyłam z lekarzami to szok!!Tłumaczę, że nic mi nie leci, brodawki całe poranione, piersi obolałe od molestowania bo kto mądrzejszy każdy po kolei przychodził i próbował coś wycisnąć na siłę!!!
To było straszne a dziecko głodne!!!!:-(