• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poród

u mnie w szpitalu daja koszule i do porodu i potem na oddziale - mi to pasowlo, bo zawsze sie cos leje, jak nie z piersi, to macica sie obkurcza itp. a takie krotkie to wcale nie byly. polozne kazaly podczas lezenia zdjemowac majtasy, bo wtedy krocze lepiej sie goi. jak wstawalam, to zakladalam - mam takie siateczkowe i pare sztuk jednorazowych.

reklama
No ja musze zobaczyc w takiej drogerii ala Rossman bo tam było po 4 zł...Ale dwa lata temu...Tzn. wkładki laktacyjne...Paczke mam ha ha, jeszcze po Lolku nie otwierane ..A koszule specjalnie brałam brzydką.

co do wkladek laktacyjnych - przy Nince starsznie mi cieklo z piersi i probowalam chyba wszystkich wkladek, ale sprawdzily sie jedynie J&J. niestety nie sa tanie, ale w promocji 30+20 szt. mozna bylo kupic chyba za 16 zl.

a te po 4,99 to jakiej firmy?

gufi te po 5zl byly w promocji z rossmana babydream.
a j&j sa w ciaglej sprzedazy w rosmanie po 15zl

teraz jeszcze lovi wprowadzil tez drozsze ok 25zl zelowe wkladki laktacyjne :>

Nio jedno pranko wysuszone, drugie juz prawie, trzecie sie pierze, czwarte przygotowane. Jak drugie wyschnie to wtedy poprasuje. I chyba wezme Z Was przykład, do worków i z mydełkiem, bo u nas w domu wilgoc wyłazi. ADM COŚ ma robić, ciekawe kiedy...Jutro w grudniu po południu...

Ja mam swoją koszulę do szpitala, kupioną za 10 zł żeby ją później od razu wyrzucić :) Zresztą Pani, która mi ją sprzedawała sama stwierdziła, że daje mi taką zwykłą żebym ja od razu po porodzie wyrzuciła :))

A ja szukam takich żelowych nakładek na piersi, co to je można chłodzić. Wiem, że są w tym zestawie aventa za 170zł, ale nie kupię go ze względu na nie przecież. Może którejś wpadły w oko?

Ja dostałam dwie koszule do karmienia też już zużyte z instrukcją ,zeby potem je wyrzycić. Średnio spojrzałam na nie,ale mam zamiar bez obrębiania skrócić je nożyczkami, bo lubię krótkie.
Te wkładki co zakupiłam Bella za 9 zeta zobaczymy jak się sprawdzą. U nas w mieście jest hurtownia artykułów dziecięcych i dzięki temu kupuję taniej.

reklama
kliwia - tych wkladek rossmanowski nie probowalam, ale cena zacheca :) 25 zl za pudelko wkladek, nawet zelowych, to jednak za duzo!!!

madziara - a po co te zelowe nakladki??? ja takich chyba nigdy nie widzialam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry