Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczuplutka to raczej nietaka 'normalna'
Latem zazwyczaj ważę poniżej 60 bo mniej mi się chce jeść, ale to chyba dużo osób tak ma
![]()

oj dla baby to nigdy nie będzie idealniewiesz.. to ja myślałam, że jestem normalna z moim 75 a jestem 5cm wyższa od Ciebie![]()
No pięknie.
Jako że to ja zamieściłam info o serialu dokumentalnym "Cud Narodzin" czuję się pośrednio odpowiedzialna za zniechęcenie kilku jednostek do porodu naturalnego. :-) Dziewczyny, przywołuję Was do porządku zanim się do mnie NFZ dobierze za zawyżanie statystyk CC!:-)
ciotki miały dawno i nieprawda..ale tak naprawdę z ciekawości pytam,bo jeśli to cc to same superlatywy to ja też chcę , dlatego też ciekawa jestem co skłania Was do tej decyzji :-)Ja tak czytam i czytam i czemu chcecie mieć te cesarskie cięcie? Pamiętam jak Mama opowiadała,że ciotki miały traumę,nigdy więcej dzieci nie chciały... że lepiej naturalnie,bo szybciej się goi i w ogóle. Rozumiem jeśli są jakieś tam kobiece problemy i z góry jest nakazane,że np. nie mogą rodzić normalnie,ale wybierać sobie ,że chcę taki ,a nie inny? :-) to tak dziwnie... wytłumaczcie mi proszę :-):-) ja mam nadzieję rodzić naturalnie,a jeśli dziecko się źle ułoży to pozostanie mi cięcie,ale jakoś nie widzę w tym euforii ...