biedroneczka1980
Fanka BB :)
Ja pamietam poród gdzie przy cc podano źle znieczulenie zewnatrzoponowe, dziewczyna czuła jak ja kroją, jak skapler rodziera jej tkanki, to dopiero masakra, niemiłe sie ma wtedy wspomnienia
.
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Jak to możliweJa pamietam poród gdzie przy cc podano źle znieczulenie zewnatrzoponowe, dziewczyna czuła jak ja kroją, jak skapler rodziera jej tkanki, to dopiero masakra, niemiłe sie ma wtedy wspomnienia.
, mi przykładali zimne do ciała i się z 20 razy pytali czy na pewno nic nie czuję

wszystkie bóle zniosłam sama bez słowa córka była duża miała 4320g więc musiałam nieźle się powysilać bo w tym szpitalu w którym rodziłam nie cięli ale dałam radę - nigdy mu nie wybaczyłam ze tak mnie potraktował ( ale to %$%^^&&...- szkoda słów na jego temat) trzecie dziecko rodziłam sama i teraz też mimo ze obecny mąż chce ze mną rodzić na razie stanowczo mówię nie!!! wolę sama znosić ból niż jeszcze się wkurzać ze mąż nie pomaga bo mu koszulke pogniote