sandraa82
Fanka BB :)
Verita mam nadzieje,że jest tak jak piszesz... Oby tak było... Najlepiej jakby mnie wcale nie nacinali..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 nacięcie mniej boli, szybciej się goi itd a z rozerwaniem mogłoby być kiepsko.  No chyba że jesteś pewna że twoje dziecko będzie na tyle małe że cię nie uszkodzi i wywalczysz to na porodówc;-)

Tzn nie boję się bólu, choć nie miałam znieczulenia i boli jak choler-a, tylko komplikacji, i wspomnienie poprzedniego porodu nie pozwala mi spać spokojnie, im bliżej tym gorzej. I chyba gdzieś pisałam, że jak mój gin mnie wysłuchał, to powiedział że przemyśli cc. Jego pielęgniarka,położna próbowała mnie przekonać, ale sam gin jej powiedział, że po tym co przeszłam to raczej się nie uda przekonać, Poczekamy zobaczymy...