reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris a dlaczego bierze sie kwas foliowy w takiej dawce, na co to ma wplyw? Jakiej firmy bralas? A encorton na wlasna reke wzielas? Bo ja sie boje ze jak wezme na wlasna reke to moj lekarz sie wkurzy, ja chce a on nie chce mi narazie dac.

Encorton przepisał mi gin na moja prosbe, colostrum brałam sama, kwas 5 mg w takiej dawce brałam bo tutaj dziewczyny niektóre taką miały. Jest na receptę w aptece ale bez problemu zawsze kupiłam bez.
Colostrum teraz nie biorę, encorton tak

Ja dalej pod gabinetem. Jeszcze pół godziny....

Doris
Bardzo dziękuje. Niestety mnie za wiele encortonu nie zostało;( Muszę przemyśleć temat.

Strawbelka
Dziękuje za link:tak::-)

Fondi
Mam wrażenie, że my dwie się czujemy jak "goryle we mgle" w temacie immunologi:tak:;-):rofl2::-p:baffled:

Ja brałam w drugiej fazie duphaston, encorton, witaminy D3, B6, B12, COLOSTRUM, JODID, INOFEM, KWAS FOLIOWY 5 mg,

Doris &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

ja też brałam to co Doris, tylko bez jodid i metylowy kwas- przez przypadek bo byłam chora ACC a to ponoć też pomaga na przeplywy w/maciczne i żel estreva na endometrium
lekarz na razie nie kazał mi odstawiać colostrum wiec wciąż biore

reklama
Do góry