reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki Ovli za życzenia .Dla Ciebie również spokojnych i radosnych świąt oby spełniły się wszystkie najskrytsze
Twoje marzenia .

Dziewczynki kochane dla Was wszystkich z osobna życzę dużo wytrwałości , spokoju, zdrowia , szybkiego zajścia w ciążę i donoszenia zdrowych , bezproblemowych ciąż.Aaa i dużo miłości jeszcze.

Susana u mnie- swojego czasu- dziewczyny wyobrazaly sobie jak wisze na zyrandolu, nogami do gory tylko nie wiedzialy ze ja w sypialni mam wiatrak :-D
no wiec kieruj malenstwa na autostrade! &&&!

Dziewczyny bardzo dziekuje za zyczenia:) I ja zycze Wam, jak i wszystkim dziewczynom na tym forum przede wszystkim duzo zdrowia i szybkiego zajscia w bezproblemowe juz ciaze, a potem szybkiego i lekkiego porodu. I oczywiscie zdrowych i pieknych dzieciaczkow. No i oczywiscie duzo milosci. Moze za pieknie tego wszystkiego nie ujelam, ale z calego serca zycze Wam aby teraz juz spotykaly Was tylko same dobre rzeczy:)

Susana a tak z ciekawosci, to po tym zastrzuku to ten pechol odrazu peka, czy za iles tam godzin?
Fondie a jak tam u Ciebie, tez chyba na dniach bedzie pekac...?

reklama
Dziewczynki chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, pogodnych Świat Bożego Narodzenia. Oby Nowy Rok przyniósł wam dużo miłości, radości i spełnienia najskrytszych marzeń. Pamiętajcie - wiara czyni cuda. Przez ostatnie 4 lata marzyłam o świętach w trójkę - w tym roku się to spełniło. Pozdrawiamy :*
594.jpg

Załączniki

• 594.jpg
    594.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 226
Do góry