reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabi przykro mi z powodu straty, niestety jesli niemasz okreslonej pluci to niedostaniesz karty martwego dziecka ze szpitala...tez mialam ten problem...ale jak badania kosmowki wyjda, i okresla plec mozesz wymagac ze szpitala i nieodmowia Tobie.
Kiedys tak bylo ze mozna bylo wpidac domniemana plec przez przeczucie matki, niestety teraz to sie zaostrzylo...ja po miesiacu od straty pojechalam z wynikami poradni genetycznej.

Martaha zaciskam kciuki&&&&&&

Kupie sobie ten koenzym od kolejnego cyklu

reklama
Gabi przykro mi :( Susana ma rację, ja jak trafiłam za którymś razem to też nic już nie było widać. Doktor coś przypuszczał?

Strawbelka najpierw miałam sono hsg i tam było podejrzenie przegrody, zrostu i niedrozny jeden jajowód. Po ciąży szyjkowej miałam robione hsg z kontrastem i to na żywca. Tam miałam zrosty, ale o dziwo lekarce udało się odróżnić ten zapchany jajowód. Wszyscy lekarze twierdzili, że po pół roku zarośnie, a tu niespodzianką bo jak mi po dwóch latach robili laparoskopie, histeroskopia, zrobili przy okazji chromopatie. Sprawdzili dokładnie jajowody i okazało się, że cały czas oba były drozne. To jest też badanie jajowodów z kontrastem
tylko dokladniejsze.

Gabi nie wiem pi co ci ta karta z informacją ???
Do urlopu macieżyńskiego ?
Niestety i tak nie dostaniesz z wypisem że był zarodek .To nic nie da .Musi być określona płeć dziecka .A będziesz ją miała po badaniu genetycznym .z kosmówki .
Wtedy idziesz do urzedu zgłaszasz .itd
I dostajesz maci.
Najważniejsze że będziesz mieć zrobioną genetykę u poznasz przyczynę .

Problem tkwi z tym ze szpital nie chce mi wydac karty np do macierzynskiego bo twierdzi ze nie widzial zarodka a jak nie ma " ciała" nie ma pachowku... Płec bede miec określoną. Genetyk dzownila ze jest zarodek, Zeby isc do USC trzeba dostac karte ze szpitala, karte martwego urodzenia.. ciężkie to wszystko :no2:

Problem tkwi z tym ze szpital nie chce mi wydac karty np do macierzynskiego bo twierdzi ze nie widzial zarodka a jak nie ma " ciała" nie ma pachowku... Płec bede miec określoną. Genetyk dzownila ze jest zarodek, Zeby isc do USC trzeba dostac karte ze szpitala, karte martwego urodzenia.. ciężkie to wszystko :no2:

reklama
Ja to rozumiem co piszesz ale macieżyńskiego byś i tak nie dostała nawet jakby była karta ze szpitala że był zarodek!! .
Do USC musisz znać płeć dziecka żeby dali macirzyński nie wystarczy tylko karta że był zarodek .
Kiedyś tak było że dawali jak było napis .dziecko .martwo urodz.
Teraz musisz czekać do genetycznych jak będziesz już miała to wtedy idziesz do usc.i ci wsxystko oddadzą .
Teraz ci przysł zwolnienie

Do góry