reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabis ja czekałam do 2 tyg. ale chciałam wynik na maila, można być po lekkim śniadaniu. A wiesz ze nie wszędzie zrobisz?

Sus, Bea, Doris ♡♡♡
Za betujacymi i testujacymi trzymam kciuki &&&
Reszcie daje ☆ z nieba :*

reklama
Do NK nie trzeba być na czczo.
Ja dzisiaj robię test obciażeniowy glukozą i krzywą insulinową. Zaraz mam 3 pobranie, nie cierpię tego badania ale jak mus to mus.

Gabis ja czekałam do 2 tyg. ale chciałam wynik na maila, można być po lekkim śniadaniu. A wiesz ze nie wszędzie zrobisz?

Sus, Bea, Doris ♡♡♡
Za betujacymi i testujacymi trzymam kciuki &&&
Reszcie daje ☆ z nieba :*

Wiem Kochana,

ale co do możliwości to już wiem, że mogę, komórki NK 90zł, subpopulacje 150zł, ale nie dopytałam ile się czeka na wyniki :-( W takim razie dziś trochę ogarniam w chałupce i lecę do ogrodu, a co! :-)

Dzisiaj idziemy na urodziny dzieciowe i będą niemowlaki co mają miesiąc dlatego taka od rana jestem zostanie jak zawsze po powrocie wino do wypicia otarcie kilka łez i czekac na następny dzień :)
Obym nie została chrzestna tego dzieciaczka małego a się zapowiada...bo nie jestem gotowa na trzymanie go na rękach ..najgorsze oglądanie jak córcia głaska maluszka i mówi mamo patrz jaki śliczny i wymienia ze nie ma ząbków nie uie chodzić ....a mnie ściska w gardle a uśmiech sztuczny na twarzy mam do końca

Martha, kwiatuszek, lumia, strawbelka-jeśli ma ochotę , piszcie co u was !!!!!!!!!!!!!! Riri ty tez!

Dzisiaj idziemy na urodziny dzieciowe i będą niemowlaki co mają miesiąc dlatego taka od rana jestem zostanie jak zawsze po powrocie wino do wypicia otarcie kilka łez i czekac na następny dzień :)
Obym nie została chrzestna tego dzieciaczka małego a się zapowiada...bo nie jestem gotowa na trzymanie go na rękach ..najgorsze oglądanie jak córcia głaska maluszka i mówi mamo patrz jaki śliczny i wymienia ze nie ma ząbków nie uie chodzić ....a mnie ściska w gardle a uśmiech sztuczny na twarzy mam do końca

Fondie mam tak samo...:-( w dodatku najgorzej było gdy córce musieliśmy powiedzieć, że dzidzi nie ma, bo wszystkim dookoła opowiadała, że będzie miała rodzeństwo...płakała wtedy jak szalona...W marcu urodziła się córeczka mojemu bratankowi, oprócz niego u kuzynki (wszystkie miałyśmy termin na marca, ja niestety nie dotrwałam), i strasznie wtedy płakałam, że one mogą a ja nie. Jak się Wiktoria u bratanka miała rodzić, to młodzi przyszki po łóżeczko (bo kiedyś im obiecałam) i dokupiłam im pościel, rzeczy dla małej, zaczęłam wpadać w szał, bo w głowie mi się pokręciło, że to wyprawka dla mojego dziecka, bo już luty, bo zaraz się urodzi :-( Potem mąż mnie do pionu ustawił i jakoś jakoś dałam radę.
Teraz też boli gdy widzę mamy z brzuszkiem, z małymi dziećmi. I jeszcze ich dziwne zachowanie, bo niby nie widzą jak się zachować, że lepiej nic przy mnie nie mówić, ale to wychodzi jeszcze gorzej, bo gdy się odwrócę to gruchają w najlepsze :-(

Witam się z wami ale pogoda brak słońca :/
A tak wam powiem ze od dziś mój mąż zacznie pić witaminę C 1000 a fertilman zacznie brać od 30 bo kasy tak nie ma mam dola bo jutro będzie rok od mojego aniołka; (

Gabis kochana najgorsze te za plecami wredne baby co nie wiedzą co powiedzieć ..najgorsze ze niektóre z nich nie chcą źle a ja zła na nie bo one mogą mieć dzieci a ja nie moge wiecej ta złość jest najgorsza to taka złość z bezsilności, goryczy....
Wiecie psycholog pokaże drogę nauczy radzić sobie z sytuacjami ale nie zmieni naszego krzyża i tych trudnych chwil kiedy serce boli i ściska w gardle.
Gabi moja córka za mała nie wie ze miała mieć rodzeństwo i jeśli kiedykolwiek zajdę i urodze do końca jak dłużej się da nie powiemy jej o ciąży. Wystarczy, ze my cierpimy i przykre to ze ciąża najpiękniejsza rzeczą świecie zamiast być oznajmniana od razu pełna radości jest tyło strachem...nigdy nie przeżyjemy juz tej chwili kiedy dowiedzialysmy się ze jesteśmy w ciazy pierwsze kreski nie wiedząc co nas czeka te chwile pamiętam jak wczoraj :(

reklama
Do góry