reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie a ja tu widzę mocno kreskę,...masz luteine 100 dopochwowa.. Dawkuj po 3 razy dziennie plus duphaston też weź 3 razy....ja wierzę że to jakiś krwiak.. Leż...Mi lekarz mówił nawet żeby wkładać dwie albo do buzi i dopochwowa jeszcze ..boli cie brzuch? Okresowo? miałaś szczepionki, a ja wierzę że po nich się uda. Krwawisz mocno? ... Ja miałam po szczepieniach dupka i luteine tylko..

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie krwawie ja plamie duzo ciemno brazowo. mam czasem skurcze jak na miesiaczke ale chwilowe i miaja. milewicz ma komorke wlaczono ale nie doebira jutro rano zadzwonie jeszcz ebo juz 8 razy dzownilam z 3 telefonow.

ja nie krwawie ja plamie duzo ciemno brazowo. mam czasem skurcze jak na miesiaczke ale chwilowe i miaja. milewicz ma komorke wlaczono ale nie doebira jutro rano zadzwonie jeszcz ebo juz 8 razy dzownilam z 3 telefonow.
Fondie, jak braz to chyba dobrze.
Gorzej jakby bylo czerwono.
Moze wez sobie ze 2 nospy na te skurcze.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

fondie piękna beta, zarodek ( a raczej zarodki:p) jest mocny w tym dniu taka beta musi być dobrze ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie szukaj wymowki :p wstawiajac fotke zaznacz ze miniaturke kto nie bwdzie chcial patrzec to nie kliknie na powiekszenie i juz.;-)

To czekam na focie.

Fondie z zapartym tchem czytalam Twoje posty. SUUPER TRZYMAM KCIUKI lez weź leki iiii ciesz sie

reklama
mialam dwa pecherzyki ale jeden byl przerosniety. ostanio mialam bete 22 w 27dc jak byly blizniaki.
Jutro powtorze bete luteine bdee brac 3x dzienie nie dwa mam nadzieje, że milewicz jutro odbierze. mam fraxi tez juz encrton juz wzielam. Tylkonie wiem co z colostrum skonczylo mi sie i zaczelam 3 dni temu wczoraj wzielam dwa dzis jeden nie wiem czy brac na wieczor.
Jutro se roztrzygnie moj m mowi, ze ma dosc jedno mu wystrczy jak teraz sie nie uda to on wylysieje i nie chce sie starac juz,:( ja do jutra sie nie ciesze wiadomo nadzieje mam i nawet bardzo zle nie mysle bo nigdy takiej bety w 28dc nie mialam ani takiej kreski ale plamienie zawsze mowilo jedno:( pomodlcie sie kochane prosze :(

aha czy ktoras z was miala biochemiczna ze miesiaczka sie nie spoznila ?

Do góry