reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Helou Girlsy
Bea to jakiś zabieg (wg Internetu) który polega na wlaniu płynu do macicy i po tym ma ponoć rośnie endo
Buziaki [emoji8]
Lamia tulę do czycza [emoji173]beta 118 , także odstawiam leki.
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować
Fondi trzymam kciuki![]()
Bea to jakiś zabieg (wg Internetu) który polega na wlaniu płynu do macicy i po tym ma ponoć rośnie endo
Buziaki [emoji8]
lamia nie mozna chyba odstawic lekow jesli beta dalej rosnie slabo ale rosnie...chyba tak nie mozna u kogo sie leczysz idz do gina poki sma tak nie powie nie mozna odstawiacbeta 118 , także odstawiam leki.
Dziewczynki na jakiś czas znikam .Może następnym razem się uda .....nie zamierzam jeszcze rezygnować
Fondi trzymam kciuki![]()
tadam... pojawia się i znika, a kto? Foczusia 
Jestem kochane jestem i to nawet w domciu
Wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo ☆
Resztę opiszę następnym razem co tam siebie wyhodowałam (i nie jest to zioło dla Destino
Teraz jeszcze powalcze desperacko o pyszne mleczko i luzik ♡
Jestem kochane jestem i to nawet w domciu
Wszystkim dziękuję za pamięć i dobre słowo ☆
Resztę opiszę następnym razem co tam siebie wyhodowałam (i nie jest to zioło dla Destino
Teraz jeszcze powalcze desperacko o pyszne mleczko i luzik ♡
Lamia ehh współczuje.
Nafoczka widzę że wyszłas. Na żądanie czy cię wypuścili?.
Avita chętnie oddałabym Ci pogodę u mnie patelnia i się smarze. Dziś chyba 10km zrobiłam w tym słońcu biegając za papierami ehh te urzedasy.
Nafoczka widzę że wyszłas. Na żądanie czy cię wypuścili?.
Avita chętnie oddałabym Ci pogodę u mnie patelnia i się smarze. Dziś chyba 10km zrobiłam w tym słońcu biegając za papierami ehh te urzedasy.
Lamia, strasznie mi przykro. Ta beta rzeczywiście niska, u mnie była jeszcze niższa. Ale że potrzebujesz chwili, rozumiem.
Ja staram się nie myśleć już o tym. W końcu nie przywiązałam się tak bardzo. Nacieszyłam się tylko dwa dni. Gorzej byłoby później, czułam, że coś jest nie tak.
Ja staram się nie myśleć już o tym. W końcu nie przywiązałam się tak bardzo. Nacieszyłam się tylko dwa dni. Gorzej byłoby później, czułam, że coś jest nie tak.
reklama
Chyba w 15 tygodniu stopniowo z tej metki schodzi. Ja insulinę miałam 14,3. Teraz mam 7,7.kwiatuszek jaki mialas wyniki ze dostalas metaformine?
a jerzakowa asia kiedy odstawia metaformine? moz eprzez to poranialam do tej pory przez insuline?;/
Fondie, ale Ty chyba niedawno tę metke zaczęłaś brać. Mnie Jerzak po 2 miesiącach kazała zrobić badanie i jak będzie poniżej 10 to dopiero się starać.
Podziel się: